≫ 

Andrija Milošević podelio urnebesnu i "istinitu priču" o nauci i životu - reakcije su hit

Popularni glumac nasmejao je mnoge do suza

  • 1

Popularni glumac Andrija Milošević podelio je jednu "istinitu priču" o nauci o životu koja je nasmejala sve do suza.

Anadrija je snimak objavio na svom Instagram profilu, a njegova priča izavala je brojne reakcije, pa su mu pratioci u komentarima ostavljali emotikone koji plaču od smeha.

- Kažu sesoska inteligencija, ovo je, kažu, istinita priča. Gostovao Filizofski fakultet na Žabljaku u nekoj kući i tamo bio neki stari predsetnik mesne zajednice i pita: "Ko je to tamo?" i otišao da ih vidi - počeo je Andrija priču.

- Kad je došao tamo rekao je: "Deco moja, ja sam predsednik mesne zajdnice, ko ste vi?". Oni kažu: "Mi smo Filozofski fakultet", "A šta vi radite?", kažu: "Sudiramo filozofiju", on kaže: "A šta vi radite, čime se bavite", "Pa studiramo filozofiju", kaže on: "Šta vam je ta filozovija?" - pričao je Milošević.

- Oni kažu: "Pa to je nauka o životu, imaš desnu ruku, imaš levu, a naročito desnu, to ti je ta nauka". Gleda on i kaže: "Imaš ti sine majku?", kaže:  "Imam", pita: "Imaš li oca?", kaže: "Imam", nastavi: "Je**m ja tebi oca, a naročito majku. To je to?" - završio je glumc, a njegova priča je, sudeći po reakcijama, nasmejala mnoge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA