Najlepša srpska voditeljka se preko noći potpuno povukla: Evo kako sada izgleda Rada Radenović

Jedna je od prvih javnih ličnosti koja se slikala za "Plejboj", 2005. godine

  • 8
Radmila Rada Radenović Rada Radenović / Printskrin: Youtube/Zizanp

Voditeljka Radmila Rada Radenović važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a da lepota nije prolazna, pokazuje i u petoj deceniji života. Njena dugogodišnja karijera vezana je za televiziju Pink, čije je bila zaštitno lice, ali već neko vreme je nema na malim ekranima.

Naime, Rada je bila voditelj nekada veoma popularne emisije "City", a zbog atraktivnog izgleda mnogi su je zvali srpskom Hale Beri.

Jedna je od prvih javnih ličnosti koja se slikala za "Plejboj", 2005. godine, a tada je rekla da je uradila provokativne fotografije o kojima se dugo pričalo.

Vodila je autorsku emisiju "Rada sam", do 2018. godine, nakon koje je imala još jedan angažman koji je kratko trajao.

Radenovićeva je vodila prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a njen deo posla je bio postavljanje pitanja u Beloj kući, gde zadrugari borave. Iako su se mnogi obradovali što je vide na ružičastoj televiziji, Rada se nakon nekoliko meseci angažmana povukla iz javnosti.

O privatnom životu gotovo nikada ne priča, a jedino su poznati pojedini detalji o njenom sinu i romansi sa biznismenom koja nije potrajala.

Godine 2010. iz veze sa crngorskim biznismenom Dejanom Milićem dobila je sina Petra koji danas ima 11 godina. Biznismen je, prema navodima pojedinih medija, tada bio oženjen i pisalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

Priznala je da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili domaći mediji, on se vratio supruzi.

Nedavno je napunila 42 godine, a oni koji prate njen Instagram profil uverili su se da Rada i dalje izgleda sjajno.

Rada je na svoj rođendan objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez trunke šminke i time pokazala koliko je sigurna u sebe, ali i da još uvek izgleda veoma mladoliko i lepo.

Iako ne najavljuje povratak na male ekrane, mnogi fanovi to s nestrpljenjem očekuju.

Kako Rada danas izgleda, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    15. april 2021 | 11:33

    Stvar ukusa, ali po mom ukusu, ona nikada nije bila najlepša voditeljka. Jeste bila zgodnjikava i lepuškasta ali ni u prvih deset nije bila.

  • Krlja

    15. april 2021 | 11:44

    Izgleda kao prosecna starleta koja je imala bezuspesan pokusaj lova na biznismene 😉😉😉

  • Gaga

    15. april 2021 | 11:45

    Daleko od najlepse, pre simpaticna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA