Marijana objasnila sve sporne izjave na temu silovanja, ali ne i onu koju ljudi nazivaju najgorom

- Citirala sam sve. Odslušala 5 puta razgovor u celosti i razmišljam da li da se izvinim ako sam bilo koga povredila ili da vam opet kažem sram vas bilo - navela je voditeljka

  • 5
Marijana Mićić

Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) oglasila se ponovo povodom izjava na temu silovanja, koje je dala u emisiji "Amidži šou". Nakon što je na Tviteru izazvala još veću lavinu negativnih komentara svojim statusom, na Instagramu je odlučila da objavi poduže objašnjenje. U objavi je, kako je navela, citirala sve svoje sporne izjave i obrazložila ih. Ipak, jednu je preskočila.

Dok cela Srbija bruji o izjavama koje je Mićićeva dala u pomenutoj emisiji, jedna od najviše osuđivanih je upravo ona koju nije navela.

Naime, Marijana je u svom izlaganju o koleginicama koje su prijavile silovanje, između ostalog, rekla:

- Ja nisam čula da je jedna od njih rekla, ispravite me ako grešim, da li je iko rekao: "da, on je mene prebio, vezao i silovao". Ne znam, ja nisam čula da se to desilo - rekla je Marijana u emisiji.

Zbog čega je Marijana baš ovu, i samo ovu izjavu preskočila, nije jasno. Sudeći po komentarima korisnika društvenih mreža, ova izjava je u nizu, kako oni navode "pogrešnih" i "sramnih", najgora.

"Otkad je silovanje samo kada te neko prebije, veže i siluje?", "Marijana Mićić, valjda glumica, kaže: Nisam čula da je i jedna devojka rekla da ju je on vezao, pretukao i silovao... Znači bez vezao i pretukao ne računa se da je silovao", "Od svega pogrešnog što si rekla, ovo je najgore", "Jel silovanje samo ako si vezana?", "Sram te bilo", samo su neki od brojnih komentara povodom Marijanine izjave.

Inače, u objašenjenju povodom svega što je u emisiji rekla na temu silovanja, Marijana je navela:

- Citirala sam sve. Odslušala 5 puta razgovor u celosti i razmišljam da li da se izvinim ako sam bilo koga povredila ili da vam opet kažem sram vas bilo, sve vas koji ste jedva dočekali pogrešno slovo ili nedovršenu rečenicu pa da me razapnete - napisala je nakon navedenih citata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA