"Kevin Kostner je bacio oko na mene" - Nina Badrić u emisiji Studio

Na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana ove subote na RTS1, Nina Badrić govorila je o muškarcima koji su je očarali

  • 3
Skymusic

Foto: Skymusic

Skymusic ekipa, koja stoji iza ovog muzičkog šou programa, došla je do fotografija Nine sa holivudskim zvezdama Kevinom Kostnerom i Brusom Vilisom, pa je popularna pevačica ispričala kako je došlo do tih susreta.

Brusa Vilisa srela je u Rimu na otvaranju njegovog lanca restorana. “Skoro sam pala u nesvest kad sam ga videla. On mi je bio ljubav iz mladih dana… Dok nisam srela Kevina Kostnera” – rekla je Nina, objašnjavajući otkud takav široki osmeh na slici sa Vilisom.

Komentarišući fotografiju sa Kevinom Kostnerom, Nina je naglasila kako se vidi da je u tom momentu ipak bila malo suzdržanija, sa zaleđenim osmehom.

- On je tad bacio oko na mene pa sam se malo prepala, nisam mogla verovati. To je bilo u periodu kada je snimio film Bodigard sa Vitni Hjuston, a Vitni Hjuston je bila i ostala moj neprikosnoveni muzički idol, tako da kad sam i njega videla bila sam…ah... - ponela je sentimentalnost Ninu.

A evo kako je ceo razgovor izgledao u Studiju:

U Studiju ove subote u 22.50h na RTS1 Nina će izvesti dve svoje pesme u novim aranžmanima, i po prvi put u duetu sa Dženanom Lončarevićem baladu “Da se opet tebi vratim”. Gošće Studija su i članice benda Hurricane, koji će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA