≫ 

Korona joj je stopirala prihode od muzike, a onda je zasukla rukave: Od sedenja kod kuće nema ništa

- Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova - istakla je Indira

  • 0
Dodela MAC nagrada Inidra Levak, Foto: ATA Images

Bivša pevačica grupe Kolonija, Indira Levak u nek0liko navrata javno je isticala da muzičarima treba pomoć tokom pandemije, te je rešila da "zasuče rukave" i da se posveti biznisu koji počinje da razvija sa svojim suprugom.

Indira neče odustati od svoje najveće ljubavi-prvanja, ali je shvatila da je neizvesno kada će joj muzika ponovo donositi prihode i odlučila je da zaradi na drugi način.

Naime, ona je sa suprugom Mioslavom investirala u apartamane u Istri, kao i da se bavi proizvodnjom nameštaja, a sada planira i da otvori i bar na plaži.

- Od muzike ne odustajem, to je moj život, ali naravno da radim i druge stvari. Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova. U Fažani suprug i ja imamo apartmane koje trenutno pripremamo za sezonu. Bavim se enterijerima, dizajniranjem, te proizvodnjom nameštaja. Stalno imam i nove ideje kako osvežiti prostore - istakla je pevačica za Večernji list.

- Mirek i ja sve radimo zajedno i stalno nam padaju na pamet nove ideje. U Istru smo zaljubljeni pa smo već investirali u apartmane u Fažani, a sada razmišljamo o novoj investiciji u plažni bar. Tražimo idealnu lokaciju na potezu od Fažane do Pule i već smo dobili neke zanimljive ponude. Meni je u krvi razveseljavati ljude pa tako znam da će naš bar imati najbolji program za posetioce. Kao poduzetnica znam da se nikada ne treba fokusirati samo u jednom smeru poslovanja - rekla je pevačica i dodala:

- Već godinama Miro i ja ulažemo u našu proizvodnju sprava za vežbanje i nameštaj. Ali moram priznati da je muzika moj život i uvek će biti na prvom mestu. No u ovoj situaciji u kojoj se svet našao potvrdilo se da moramo biti svestrani, okretni i prilagodljivi. Nama je upravo sve to i omogućilo da i dalje radimo i stvaramo. Rekla sam: "Ok, ne mogu trenutno održavati koncerte, ali mogu puno toga raditi". Od sedenja kod kuće nema ništa. To nije bila opcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA