≫ 

Zbunjujući snimak! Bivša voditeljka šeta sa molitvenikom na glavi dok joj se gaćice skroz ocrtavaju

- Je l'ovo stvarno ili sprdnja - upitali su se njeni pratioci koji su ostali u šoku

  • 6

Nekadašnje TV lice, Ljubinka Buba Dobrosavljev, mamila je uzdahe svojom lepotom, ali je ipak rešila da se povuče iz medija, što je nije sprečilo da i dalje bude aktivna na društvenim mrežama, a svoje pratioce je ovoga puta potpuno šokirala snimkom koji je objavila.

Naime, Buba je postavila video na svom Instagram profilu koji je većinu njenih pratilaca zbunio, a mnoge je i uvredio.

Na snimku se vidi kako Ljubinka golog stomaka, sa dekolteom i u pantalonama u kojima joj se vide "tanga" gaćice, šeta po sobi dok zamišlja da je na modnoj pisti, a ništa od toga ne bi bilo sporno da na glavi ne drži Pravoslavni molitvenik, dok su oko nje ikone. 

- Oče naš koji si na nebesima - napisala je bivša voditeljka u opisu ove objave.

Njeni pratioci su odmah ostali šokirani i nije im bilo jasni šta je želela da poruči ovim snimkom, te su morali da prokomentarišu njen video.

"Je l' ovo neka sprdnja ili ozbiljno", "Bože, oprosti", "Šta joj se desilo?", "Ovo nije normalno", "Šta je poruka ovog videa" - neki su od komentara.

Podsetimo, Ljubinka se povukla sa malih ekrana, a ranijeje bila veoma popularna i zračila svojim izgledom, međutim pre skoro deceniju, ona je u javnost izašla sa bolnom pričom, da ju je tadašnji dečko pretukao i da je zbog toga izgubila bebu.

Ovaj traumatični događaj je veoma uticao na Ljubinku i ona se sve do decembra 2017. godine nije pojavljivala na malim ekranima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA