≫ 

Organizatorka serijala "Kuća od srca" u kritičnom stanju nakon teškog udesa na Ibarskoj magistrali

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena

  • 1
Kuca od srca Printskrin: Youtube/ShadowProduction

Organizatorka serijala "Kuća od srca" u kritičnom je stanju, dok je vozač dobro, nezvanične su informacije nakon teškog udesa koji se dogodio danas, u petak 16. aprila, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina.

Ovim povodom kontaktirali smo produkciju koja snima pomenuti serijal, ali nam je rečeno da ne daju izjave, a ako se budu oglašavali, biće to zvanično saopštenje.

Ekipa serijala bila je u kamionetu, iz kog su ih izvlačili vatrogasci.

Podsetimo, kako je nešto ranije danas objavljeno, pretpostavlja se da se udes dogodio kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala.

Kamionet u kom je bio deo ekipe pomenutog serijala pokušao je da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena, pišu Novosti.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolamihajlovic

    1. april 2023 | 19:56

    Dobar dan jako zivimo lose krov samo sto ne propadne u luci velika vlaga sin mi ima asmu imam troje djece i jako su nam kosi uvjeti nemamo kupatila cijeli plafon nam je los samo sto ne propadne jako mi zelja da nas posjetite i da nam mozete ponovi hvala od srca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA