Organizatorka "Kuće od srca", koja je stradala u nesreći, posao dobila zbog predivnog humanog gesta

Jasmina je iza sebe ostavila brojna dobra dela, porodice kojima je nesebično pomogla

  • 4
Jasmina Mihajlović Jasmina, Foto: Instagram/jasminamihajlivic

Organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47) nastradala je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali. 

Jasmina je iza sebe ostavila brojna dobra dela, porodice kojima je nesebično pomogla, uz pomoć ekipe im podarila krov nad glavom i obezbedila lepšu budućnost.

Porodice su ozarenih lica dočekivale njene humane gestove, a sada tuguju za osobom koja je, po rečima Jasmininog bivšeg supruga, srce i svaki slobodan trenutak ostavljala na terenu, onima kojima je to najpotrebnije. 

U javnosti se malo zna o Jasmini jer je uvek bila iza kamere, a kako se navodi, ona je upravo zbog svog humanog gesta postala član ekipe "Kuća od srca".

Zapravo, kada je ekipa emisije "Kuća od srca" došla u njen kraj da pomogne jednoj porodici, ona se tu našla i pomogla im, priča izvor.

- Pokazala se kao vrlo sposobna. Pored toga, Jasmina je oduševila sve svojim gestom. Ona je samoinicijativno došla i pružila pomoć celoj ekipi. Na taj način je oduševila Žarka Lazića, koji je glavni producent ove emisije i koji joj je ponudio posao - kaže izvor.

Pre tri godine  bivša voditeljka i producentkinja pomenute emsiije Sandra Denda  takođe je doživela saobraćajnu nesreću kod Kovina. Ona je tada  zadobila ozbiljne telesne povrede, te je čak bila i u komi.

Podsetimo, u udesu koji se juče dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula je organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. 

Udes se dogodio pod još nerazjašnjenim okolnostima oko 11 časova, a kako se sumnja, do sudara je došlo kada je kamion "skanija", prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet "fijat" beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala "Kuća od srca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    17. april 2021 | 11:27

    Posle dobri djela . Nije to zaslužila.☹️☹️☹️

  • Jasim

    17. april 2021 | 11:59

    Saucesce porodici , neka joj je laka zemlja trba da bude uzor mladima

  • Srbin

    17. april 2021 | 11:03

    Kako je dotični gospodin koji je juče bio u teškom stanju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA