≫ 

"Kad sam pogledala najdublje u sebe, pronašla sam devojčicu koju sam htela da zagrlim"

- Shvatiš da su to ustvari sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu - rekla je Milena

  • 23
Milena Radulović Milena Radulović, Printskrin: Prva TV

Glumica Milena Radulović gostovala je u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji, povodom nedavne premijere filma "Superdeep", u kojem ima glavnu rolu. 

Voditeljka Marija Kilibarda pokušala je da sazna što više detalja o Mileninom pristupu takvom projektu, kao i o radu u Rusiji, gde je film sniman, a onda ju je iznenadila veoma ličnim pitanjem.

- Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. "Superdeep" u prevodu na srpski znači super duboko. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla - pitala je voditeljka.

- Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali sam, ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to ustvari sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu - rekla je Milena i nastavila:

- Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: "Pa šta bi ste vi sad rekli sebi". "Pa ja bih nešto nju sad zagrlila". Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku - objasnila je glumica.

- Našla si neke naočare dobre za sunce koje štite od suza - konstatovala je Kilibarda.

- Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga - rekla je Milena.

- Da li plačeš od lepote - pitala je Marija.

- Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežujem, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije - rekla je Milena kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    17. april 2021 | 14:12

    O ženo aman više... poznata si napokon i oladi dosana si.

  • USA

    17. april 2021 | 14:05

    Bez brige budi ,sledeci film o Srebrenici dobijas glavnu ulogu - ,,mucenice muslimanke,, !

  • Jagodinka Simonović

    17. april 2021 | 16:55

    Ne znam zašto, ali mislim da ova devojka ne govori istinu. Mnogo nelogičnosti. Znam devojku koja je silovana, odmah otišla prijavila silovanje, dokazi su bili kao na dlanu, evidentno, uz pritisak dečko je priznao silovanje. I da je matori silovao ona posle toliko godina ništa ne može da dokaže. Isto važi i za onu Danijelu. Namešta Lečiću kojeg verujem da žene siluju i da nema potrebe da prisiljava na odnos. A oglašavanje o Srebrenici no coment!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA