≫ 

Severina se prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala: Moje dete se igralo s njenim

Pevačica se prilikom uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru

  • 6
Severina Foto: Instagram/severina

Pevačica Severina Kojić gostovala je kod voditelje Marije Kilibarde i ponovo se dotakla priče koja je prethodnih godina uzdrmala domaće medije.

Naime, 2018. godine se nagađalo da se hrvatska pevačica navodno naljutila na voditeljku Jovanu Joksimović, koja je navodno u svojoj tadašnjoj emisiji navodno kometarisala Severinu i njene nage fotografije.

Jovana je tada ove glasine kratko prokometarisala:

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me - rekla je voditeljka tada, preneli su mediji.

Severina se prilikom uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

Nije imenovala koja voditeljka je u pitanju, ali je istakla da je za njenog muža, koji je muzičar, pisala repertoar za koncert.

- Družile smo se kao prijatelji, moje dete se igralo s njenim... - rekla je Severina i naglasila da to što se tada dogodilo ne može da se reši i izgladi.

Iako nije imenovala Jovanu Joksimović, mnogi se pitaju da li je upravo na nju aludirala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    18. april 2021 | 09:01

    Ceo zivot ces me asocirati na jahtu...

  • 🙄

    18. april 2021 | 08:41

    Severina ćutala godinama za sve, a sada se ne zaustavlja. Ispašće na kraju žrtva.

  • Vodolijax

    18. april 2021 | 07:53

    Sad joj svi krivi što se ona .........i snimala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA