≫ 

Lazić o stanju vozača "Kuće od srca", koji je povređen u sudaru na Ibarskoj: Još je životno ugrožen

- Nismo mi uklet serijal. Nije fer da se tako piše zbog Jasmine, zbog njene dece, zbog dece kojima smo kuće napravili - rekao je Žarko Lazić

  • 5
Žarko Lazić Žarko Lazić / Printskrin: Youtube/Novo jutro

Žarko Lazić, dugogodišnji kolega organizatorke serijala "Kuća od srca", Jasmina Mihajlović, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, kazao je da je njihov kolega Zoran i dalje životno ugrožen.  

- Bolje je, ali je i dalje životno ugrožen. Dobro je odreagovao na terapiju zahvaljujući doktorima kraljevačke bolnice sa kojima se ja čujem. E, sad, stabilan je, svestan je ali je još uvek životno ugrožen dok ne prođe 7 dana. Nisam se čuo sa njim - rekao je Lazić. 

Ko je tu kriv, kako je rekao, utvrdiće nadležni.

- Serijal "Kuća od srca" ide dalje. Nastavljamo. Moramo da završimo kuću toj porodici u Kraljevu. I sledeću godinu. Borićemo se promenimo okolnosti u Srbiji - kazao je Lazić.

On je rekao da se ova nesreća sa nesrećom kolegenice Sandre Dende nikako ne može uporediti.

- Mi smo stalno na ulici. Da vam kažem ovaj događaj neuporediv u odnosu na prvi slučaj. Prvi slučaj je igra dve kolegenice da pokušajau da voze tuđ auto u neradnom danu, koje su sebi nanele štetu. I, to nije momenat da se uporede te dve nesreće. A, jesu nesreće i jedna i druga. 

- Jasmina je bila na terenu. Bila je radno angažovana. Trebalo je da budem sa njima u sredu, četvrtak i petak. Spletom okolnosti nisam. Međutim, to su dve neuporedice stvari. Nismo mi uklet serijal. Nemam ništa protiv medija da pišem. Nij fer prema toj deci kojoj smo deci napravili. Nije fer prema jasmininoj porodici  - rekao je Žarko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    19. april 2021 | 09:52

    Podrška ekipi....

  • Lord

    19. april 2021 | 10:00

    Nije vozac,nego ubica,nazovite vec jednom stvari pravim imenom...!!!

  • Baltic Mirceta

    19. april 2021 | 12:46

    Podrzavam Zarka ... Gledao sam nekoliko emisija i sam muku mucim sa gradnjom svoje sopstvene kuce tako da mislim da je nekorektno da se tako pise i nagadja. Gde je ono dobro se dobrim vraca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA