≫ 

Šokantne poruke Dragane Mitar: "Drvo bi me više uzbudilo, žmurim jer imamo sve pored njega"

"Jednostavno, ne radi me. Nekada pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on", napisala je Mitrova

  • 8
Dragana Mitar Dragana Mitar / Foto: Marko Jovanović

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je nakon rijalitija bila u vezi sa biznismenom Đorđem Gajićem, ali je ta veza nedavno okončana.

Telegraf JETSET došao je u posed Draganinih poruka nakon raskida, koje je razmenjivala sa drugaricom, a u kojim govori o svom bivšem dečkom i poredi ga sa Edisom Fetićem, sa kojim je imala aferu u rijalitiju.

Kako Dragana navodi u porukama upućenim drugarici, nije bila zadovoljna intimnim odnosom sa Đorđem.

"Ne mogu da budem sa njim bre više", započela je Dragana, a drugarica je odgovorila:

"Razumem te, ali moraš da shvatiš da nikada nećeš imati ni sa kim onu strast i ludilo kao sa Edom".

"To me i plaši. Nema strasti. Se*s je baš bezveze, ne radi me. Sve sam bila u fazonu nije važno. Baš sam se trudila, ali mučno mi je kada treba da legnem sa njim. Pa sve kao žmurim, dobar je prema Jovanu, imamo sve pored njega", odgovorila je Dragana i nastavila da se jada.

"Ma znala sam da neću moći. Trudim se da sastavljam da bude normalno, ali nije to to. Jednostavno, ne radi me. Nekada pomislim da bi me drvo više uzbudilo nego on".

O čemu se sve Dragana dopisivala sa drugaricom, pogledajte u galeriji:

Drugarica je navela momka koji je njen životni blam, a Dragana je odgovorila:

"Kao meni Đorđe. Blam me da ga okačim nekad na stori. Pljuje me narod, koliko je lep", napisala je Mitrova uz emotikone koji plaču od smeha.

"Ako se pomirimo, biće to dok ne stanem malo na noge još. Želim nekoga da me radi, da mi klecaju kolena. Želim bre normalan se*s. On je sav kilav. Bolje je ovako, veruj mi. Ali želim i pare i dobre automobile i stan. Ne može sve", zaključila je Dragana.

Kako izvor za Telegraf JETSET navodi, Dragana je ostavila Đorđa i pokušala da se pomiri sa Edom, ali joj to nije pošlo za rukom.

- Dragana Mitar se dopisivala sa drugaricom, ostavila je bogatog biznismena Đorđa pre mesec dana i pokušala opet da kontaktira Eda. Edo se kasnije i video sa njom, ali neće vezu više sa njom - navodi izvor.

- Ona je onda poludela jer je Đorđe otputovao u Dubai i bila je u fazonu samo da sačeka da se vrati, pa će bez obzira na sve da se pomiri sa njim, jer nema kud. Pukla je pare za drugu operaciju nosa i ostala bez para. Od reklamiranja kineskih krpa ne može da se živi. Iskreno, dečko je normalan, pošten, radan, vredan, ali malo kompleks i žao mi je da ga vuče za nos i tako ga radi na fore - objašnjava izvor za Telegraf i nastavlja:

- On se vratio iz Dubaija, a ona je opet pokušala da mu se uvuče pod kožu, jer, kako kaže, nema kud. Išla je sa njim na neku proslavu kod njegovih prijatelja - rekao je izvor.

- Stalno ga pljuje kako mu je penis kao upaljač i kako nema strasti, ali ima sve pored njega. I stalno ga poredi s Edom. Ismeva njegove roditelje koji su ljudi iz radničke porodice, skromni, pošteni iz Zemun polja. On je odveo na slavu, ona je bila zgrožena kako je stan socijala - zaključio je izvor za Telegraf JETSET.

Ovim povodom pozvali smo Draganu, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na pozive.

Video: Dragana skočila na Eda, on zapretio da će je zgaziti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    20. april 2021 | 12:08

    Ovo sada čitaju i gledaju maloletnice pa i one žele istim stopama??!!Bravo za propagadni materijal??!!

  • didi

    20. april 2021 | 11:54

    Jadno ono dete kad poraste i cita ovo...

  • Nbg

    20. april 2021 | 11:54

    A auto od 20 soma, ni to te ne uzbudjuje? 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA