≫ 

Đani rođenu majku prijavio za krađu u tržnom centru: Razlog je bizaran

- Navikla žena jer oduvek sam takav - kaže folker

  • 6
Radiša Trajković Đani Foto: Nikola Tomić

Radiša Trajković Đani (48) prijavio je svoju majku za krađu u jednom tržnom centru, a sve jer je hteo da se "našali" sa njom.

Naime, folker se "smorio" tokom kupovine, a presela mu je poslednja tura - po samoposluzi, pa je zloupotrebio poznanstvo sa čovekom iz obezbeđenja koji mu je prijatelj.

- Jedva sam čekao da zbrišem, a ona hoće još da kupuje! Te treba kobasica, pa salama, keks, sok... Najgore od svega što sam to sve imao u kući, ali za nju to nije bilo dovoljno. Rekao sam joj da uđe i uzme šta treba a ja ću je čekati ispred. Strašno sam se smorio kada mi je rekla da hoće da svrati i u samoposlugu. Tada mi je to palo na pamet - započeo je Đani.

Tada je čoveku iz obezbeđenja rekao da obrati pažnju na ženu koja krade u samoposluzi i prstom pokazao na rođenu majku.

- Rekao sam im da ta žena trpa sve u džepove. Odmah su otišli do nje, a ja sam se sakrio i valjao se od smeha. Video sam da me traži pogledom. Bilo joj je frka! Ona nikada ništa ružno nije napravila u životu pa joj je bilo čudno gde baš nju da presretnu. Objašnjavala je da nema ništa sa krađom i molila da je puste ili odvedu šefu kome će objasniti da je došlo do zabune - objasnio je folker.

- Keva je bila ljuta na mene cela dva minuta. Zna ona za to moje zezanje. Navikla žena jer oduvek sam takav. Drugu iz obezbeđenja nije baš bilo prijatno. Izvinjavao se kevi što ju je doveo u nezgodnu situaciju. Ni na njega se nije ljutila, nije dečko ništa kriv. Naseo je na moju zezanciju. A od nje očekujem da mi kad - tad vrati - ispričao je Đani za jedan domaći list, a prenosi Scandal.

Podsetimo, Đanijeva žena Slađa nedavno je ispričala kako je svekrva na početku nije volela.

- Mene nije u početku svekrva volela, a nije me ni mrzela, ne bih o razlozima. Sada me najviše voli. Sećam se kad smo radili koncert i prošlo je sve kako treba, i ja sad preumorna, spavala sam malo duže i ustajem i ona počne da me grli i ljubi. A uvek je govorila da imam dugačak jezik. Ja se pitam šta je sad ovo, a ona kaže: "Ja te najviše volim", reko zašto sad to, a ona kaže: "Kakav si mu samo koncert napravila - rekla je Slađa u emisiji Magazin In.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA