Ćerka Nede Ukraden slavi 41. rođendan, a kažu da je lepotu i šarm nasledila od majke

Neda važi za jednu od dama u zrelim godinama kojima godine ne mogu ništa, a čini se da je pevačicina ćerka baš to nasledila od majke

  • 9
Neda Ukraden Neda Ukraden, Foto: ATA images

Ćerka pevačice Nede Ukraden, Jelena Minović koja danas, 19. aprila, proslavlja 41. rođendan, a mnogi kažu da je lepotu nasledila od poznate mame.

Neda je povodom rođendana svoje naslednice objavila zajedničku fotografiju sa njom i uputila joj dirljivu čestitku koja je raznežila mnoge. Međtutim, svima je za oko zapao Jelenin izgled.

Inače, Neda važi za jednu od najzgodnijih i najlepših dama u zrelim godinama kojima godine ne mogu ništa, a čini se da je pevačicina ćerka baš to nasledila od majke.

- Danas nam je divan dan, mojoj Jeci rođendan! Mila moja, anđele moj, da si mi živa, zdrava i srećna još dugo sa svojom decom, mužem i da se nikad ne prestaneš veseliti životu. Ljubi te tvoja majka Neda - napisala je pevačica u opisu.

"Kakva mama takva ćerka", "Dve lepotice, Nedo, ćerka baš liči na tebe", "Predivna devojka, sigurno je Neda ponosna na nju", "Prelepe mama i ćerka", "Dve dame, predivne ste", neki su od komentara, a nizale su se i čestitke povodom Jeleninog rođendana.

Video: Neda Ukraden priznala istinu o stanu u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA