Marija i Marko Milošević odustali od tužbe za seriju "Porodica": Zbog ovoga su doneli takvu odluku

Serija "Porodica" prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića

  • 1
Serija Porodica, Marko Milošević, Marija Milošević Serija Porodica, Marko Milošević, Marija Milošević, Foto: Promo/RTS/SuperstarTV, Profimedia/AFP, Printskrin: Youtube/Azra Redžić Radulović

Marija i Marko Milošević su ranije putem svog pravnog zastupnika poslali opomenu pred tužbu produkciji "Firefly" i tražili hitno obustavljanje realizovanje serije "Porodica", ali ipak su odustali od tužbe.

Sin i ćerka Slobodana Miloševića posle emitovanja serije "Porodica" odlučili su da nikog ne tuže nakon što je sve "otišlo u etar".

- U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja - rekao je advokat Dragoljub Tomašević .

- Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje - dodao je advokat za Blic.

Serija "Porodica" prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA