Glumac zbog komentara na snajkin račun u ZG isprozivao Mariju i Karleušu: "Ljubomora je dozvoljena!"

Milanu se očigledno nisu dopali komentari na Zorjin račun, pa je odmah "reagovao"

  • 4
Zorja Pajić, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, Milan Pajic Zorja Pajić, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, Milan Pajic, Printskrin: TV Prva, Foto: Instagram

Učesnica muzičkog takmičenja Zorja Pajić u poslednjoj emitovanoj emisiji Zvezde Granda, 17. aprila, dobila je nekoliko kritika od pop zvezda Marije Šerifović i Jelene Karleuše, zbog čega je reagovao njen dever, glumac Milan Pajić.

Glumac je nakon svakog komentara pomenutih članica žirija imao svoju repliku, što je javno objavio na storiju, na svom Instagran profilu.

Kada je Marija Šerifović rekla da se "nije naježila" dok je Zorja pevala, te da je sve zvučalo "tačno, precizno, ali hladno", Zoran je napisao: "A, da probaš da se ogrneš?", a potom je nastavio.

- Za one članove koji se nisu naježili, jer nisu čuli... (smeh) Ljubomora je dozvoljena i poželjna! Bravo, Zorja! - napisao je glumac.

Jelena je rekla Zorji: "Tetkasto si se obukla, ti si super pevač, to je neosporno, ali bih te zamolila da romske pesme nikada ne pevaš. Sterilno ih izvodiš, to mi se ne sviđa. Mnogo siluješ pevanje, pogrešni su ti izbori pesama, zato ti nisam dala glas".

Na Jelenin komentar Pajić je napisao: "Između Hajdi iz Holandije i ocvale Male sirene, kojoj je Ursula uzela glas, biram Hajdi".

Podsetimo, Zorja je završila Akademiju za violinu, a iako je nakon nastupa završila u baražu, pevačica je prošla u šesti krug muzičkog takmičenja, pa će publika kraj malih ekrana ponovo uživati u njenom nastupu i raskošnom glasu.

Video: Karleuša u nikad vrelijem izdanju: Zgodna i zanosna, izgleda poput heorine iz video igara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    20. april 2021 | 11:56

    Uh sto je odgovorio🤣🤣🤣ni sam nezna sta je hteo da kaze

  • HACK

    20. april 2021 | 22:43

    Zorja je dragulj na našoj sceni. Prva i najbolja. Ako ne pobedi u Grandu onda neka Saša izvuče kablove i ugasi svetlo. A ove sveznalice u žiriju su malo providne. Ljubomora je čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA