≫ 

Imali smrtni slučaj, ali venčanja će biti: "Sigurno se neće poroditi, a da ne uzme Mirkovo prezime!"

- Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku - ističe pevačica

  • 2
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić

Foto: ATA Images

Iako su mnogi mislili da će se zbog smrtnog slučaja u porodici venčanje Bojane Rodić i Mirka Šijana odložiti za narednu, 2022. godinu, Goca Božinovska (56) ističe da će se ipak održati ove.

Konkretno, venčanje će se desiti pre nego što se Bojana porodi.

- Moj sin nikako da se oženi! Planirao je ranije da pravi svadbu, ali ju je odložio zbog korone, a sada mu je i baba umrla. Biće vremena za slavlje, sada nam nije do toga... Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku. Svi smo bili mnogo vezani za nju. Osećam se kao da je pola mene umrlo, ne mogu da dođem sebi - rekla je Goca.

Kaže, neće da dozvoli da Bojana ne postane snajka, pre nego što će postati majka.

- Sigurno se neće poroditi, a da pre toga ne uzme Mirkovo prezime. Bojani je termin u avgustu, a pre toga će se venčati samo uz prisustvo kumova. Tako su mi rekli, ne mešam se u njihovu odluku. Važno je da se Mirko i Bojana vole - rekla je Božinovska za Informer.

Podsetimo, Gocina majka preminula je pre nešto više od 10 dana, a pevačica i njena deca tužnim porukama oprostili su se od Radmile, koja je bolovala od demencije.

"Mila moja majko. Ovo je prvi put da ostajem bez tvoje podrške... Neka te anđeli čuvaju", napisala je Božinovska u opisu majčine fotografije.

"Moj dobri anđele, zbogom. Hvala ti na najlepšem detinjstvu", napisala je Jelena Vučković uz fotografiju na kojoj drži baku za ruku.

"Na bakin krevet sleteo leptir: Kažu da je to duša, čudno da dođemo ovde i da nas ne dočekaš sa kolačima na šporetu. Nedostajaćeš nam", napisala je Zorana Šijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Surcinac

    20. april 2021 | 13:16

    Obraz ko kolac 😂😂😂

  • Srecna Srbija

    20. april 2021 | 17:50

    Kad je mogla da zatrudni, moze i da rodi bez prezimena! Ne treba praviti vencanje vise zbog toga, cak ni u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA