≫ 

Lepa Lukić pomoć države od 90.000 dinara spiskala u kazinu?

"Pronašli su rupu na saksiju, što kažu da igram, pa igram kad mogu, ne spavam tamo! To znaju i vrapci na grani, to se zna, dosta više! Kažu da ja visim tamo... Za moje pare ja mogu da visim gde hoću!", rekla nam je Lepa kad je prošle godine uslikana u kazinu

  • 8
Lepa Lukić Lepa Lukić / Foto: ATA images

Lepa Lukić (81) kocka se veći deo života, poslednjih godina mahom u kazinu na Terazijama, a sad se priča da je na ovaj porok "spiskala" i pomoć države od 90.000 dinara.

Naime, pomenutu pomoć dobili su svi koji uživaju status samostalnih umetnika, a čim su malo popustile mere i otvorila se kazina, Lepa se uputila u jedan od njih.

Igrala je ono što obično i igra - blekdžek i poker, malo je dobijala, malo gubila, ali se nije preterano nervirala. Poznato je da Lepa ima kanadsku penziju, te da o stabilnom mesečnom prihodu ne mora da brine.

- Na kraju je, suma sumarum, kući otišla skoro praznih ruku. Ipak, nije se nimalo nasekirala, jer je tokom godina karijere umela i da štedi, pa nije u krizi, a pritom ima i kanadsku penziju - naveo je izvor za Kurir.

Takođe, navodi se i kako je fotografija Lepe Lukić iz kazina nastala upravo tada, ali istina je da je fotografija napravljena još u julu mesecu 2020. godine.

Tada smo pozvali Lepu, koja je za Telegraf Jetset rekla:

- Oni misle da ja spavam u kazinu, ja za vreme korone nisam nigde izlazila, 60 noći, sve su mi donosili volonteri iz opštine Čukarica, šta mi je trebalo sve. Kakva je to glupost da ne izlazim iz kazina, pa ne mogu ja da ne jedem, da ne spavam...

Pronašli su rupu na saksiju, što kažu da igram, pa igram kad mogu, ne spavam tamo! To znaju i vrapci na grani, to se zna, dosta više! Kažu da ja visim tamo... Za moje pare ja mogu da visim gde hoću! Ne radim ja na blagajni, pa da kradem... Šta se koga tiče... - ispričala nam je kraljica narodne muzike.

Imam godine, neću da stavljam pare u slamaricu zbog kamera! Narod zna da ja volim da igram, nisam zaslužila da neko kaže da ja visim tamoUmem da zaigram ponekad i ne krijem, to zna i vrabac, a narod me nije napustio ni ako igram - rekla nam je Lepa.

- Igram, pa šta, ali za vreme korone da ja igram, nisu kazini ni radili. Kažu da sam dva meseca bila, da nisam izlazila iz kazina, nije u redu. Šta hoće, da u ovim godinama sedim u kući? Je l' tako?! Ne pravdam se za to, nervira me samo laž. Ne visim tamo, idem kad sam odmorna, slobodna i kad nemam ništa - zaključila je tada kraljica narodne muzike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA