≫ 

Anastasija otkrila koju vakcinu je primila, pa priznala da je sa dečkom kupila luksuzni stan

- Reavkcinisala sam se neposredno pred Meksiko, da budem nekako bezbedena, posle vakcine sam se osećala normalno, super... - rekla je Ražnatovićeva

  • 9
Anastasija Raznatovic

Anastasija Ražnatović / Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović uključila se u jutrnji program na TV Prva u 3 sata ujutru po vremenu u Meksiku, gde boravi već neko vreme sa drugaricama, a tom prilikom otkrila je detalje putovanja, ali i o kupovini stana u Beogradu sa dečkom Đorđen Kuljićem.

- Prvo da kažem, ako imam neki lapsus, ovde je 3 sata ujutru. Svaki dan nam je drugačiji, trudimo se da vidimo sve u ovih 12 dana, večeras smo bili na pravom meksičkom mestu, na splavu gde pevaju marijači! Jedete meksičku hranu i pijete tekilu, uživancija baš - rekla je Anastasija i otkrila št je potrebno da bi se usred epidemije otišlo u Meksiko, kao i kava je atmosfera tamo.

- Pre svega potrebna je viza, PCR test nam nije bio potreban, jedino što je bilo važno je da se nose maske, na aerodromu, avionu, nije bilo nikakvih komplikacija. Što se tiče situacije ovde, dosta je opuštenije, makse se nose, ali napolju ljudi potpuno normalno funkcionišu, što je bilo iznenađujuće. Potpuno se osećamo kao da smo izolovani od cele situacije, niko ne govori o koroni, čudno mi je da vidim ljude bez maski i da je sve kao ranije. Biće mi čudno da se vratim na staro kada sam se navikla na opušteniji život.

Voditelj Filip Čukanović je rekao da "niko neće da je pita", aludirajući na svoju koleginicu, ali da on mora: "Da li si dečka ubedila da se preselite u Beograd i da ste kupili zajedničku nekretninu i da li počinjete život u Beogradu?".

- Znate kako, s obzirom da je on iz Novog Sada nikad nećemo bići potopuno preseljeni, istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, bićemo pola u Novom Sadu, pola u Beogradu, što se mene tiče kao i do sada, u Beogradu su mi porodica, prijatelji.. Meni se tu ništa specijalno ne menja, osim što ću u Beogradu sada biti u stanu sa njim, a ne kod kuće. Odvojila sam se ja odavno, on i ja živimo zajedno već neko vreme. I pre toga sam živela i sa drugaricama i sama, tako da sam se navikla - rekla je mlada pevačica.

Anastasija se pre putovanja revakcinisala, a primila je "kinesku" vakcinu, a kako je rekla, nije imala nikakve nuspojave.

- Reavkcinisala sam se neposredno pred Meksiko, da budem nekako bezbedena, posle vakcine sam se osećala normalno, super sam se osećala, sada kada sam među ljudima nema panike i frke da li ću se zaraziti i sada se sama sa sobom osećam mirnije i apelujem na sve ljude da to urade i da se napokon izvučemo iz ove pošasti i da možemo normalno da živimo. Primila sam "kinesku" vakcinu, čitala sam dosta o tome i nekako mi se ta najviše dopala, ali imam prijatelje koji su se vakcinisali drugim vakcinama i super se osećaju - rekla je mlada pevačica.

Anastasija je otkrila da po povratku iz Meksika radi novi album, a istakla je i da njena majka Ceca Ražnatović ima problem sa pronalaskom pesma, jer ne želi da snima nešto što ne oseća.

- Desiće se kada bude momenat za to. Ne radim ništa, snimila sam dosta pesama, ali nisam sigurna da će biti album u skorije vreme, ali biće singlova koji će se, sigurna sam dopasti publici. Kada se vratim baciću se na snimanje spotova. Mama bi najviše volela da ima spreman aalbum,ali ne bi mogla u ovoj situaciji da napravi Ušće, ali sigurna sam da bi volela da najviše izađe pred publiku. Nema pesma, njeni standardi su visoki, ne želi da snima nešto što ne oseća  što joj se ne sviđa stoprocentno.

Video: Anastasija obišla kuću Pabla Eskobara: Pogledajte kako uživa na plažama Meksika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. april 2021 | 13:30

    Bolje da se zaposli u neku firmu u BG da radi nešto a ne ovako da se muva po svetu i troši pare i neradi ništa

  • Balkanski spijun

    20. april 2021 | 13:28

    cuj ona "apeluje" :) a i ta rec posast hahahha sad su me ubedili

  • Mirjana

    20. april 2021 | 13:10

    Draga zao mi je ,doslo je vreme da padnu sve maske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA