≫ 

Vojaž se oglasio nakon priče da je u vezi sa "ženom od sultana"

Veruović je nedavno okončao vezu sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom

  • 6
Mihajlo Veruović Voyage, Vojaž, Tijana Milentijević Vojaž i Tijana Milentijević, Foto: Nikola Tomić, Instagram/tijanamilentijevic.official

Mlada pevačka zvezda Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, oglasio se nakon priče da je u vezi sa koleginicom Tijanom Milenitijević, poznatijom kao "Žena od sultana", po njenoj istoimenoj pesmi.

Mladi pevač koji "kida" u trendingu sa pesmom "Pleši", za Telegraf.rs je otkrio da li je u vezi sa pevačicom, te da li su započeli saradnju o kojoj se nagađa već neko vreme.

- Nije istina da sam u vezi sa Tijanom Milentijević. Tačno je da se govori o nekoj saradnji, ali ne mogu ništa više o tome da kažem - ljubazno je rekao Veruović za Telegraf JETSET.

Na pitanje šta misli o Tijani i da li je ona njegov "tip devojke", Vojaž je odgovorio:

- Pa, ja je gledam tako već kao koleginicu, kroz posao i saradnju. Nismo još uvek ni seli da popijemo kafu, da bih nešto rekao.

Podsetimo, Veruović je nedavno okončao vezu sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a nakon raskida rekao je da mu je oan bila prva ljubav koja nema zaborava i da mu je bolno kada se seća njihovih zajedničkih momenata.

- Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno - rekao je Vojaž.

- Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno - ispričao je pevač.

Video: Vojaža slomila pesma: Uhvatio se za glavu kada je došao na red deo koji peva Breskvica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    20. april 2021 | 13:20

    Stani...sad je ovaj neuhranjeni klinac bez sluha,kojo zivi od autotune-a neki frajer ? Živote...

  • QQQ

    20. april 2021 | 13:46

    Ovome su devojke samo maska, on je za nekog da ga dobro izćumuriše.

  • Dzoni

    20. april 2021 | 14:25

    Pomislio sam da je na slici ista zena pre i posle transforamicije 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA