≫ 

Sedi malo, da nas dve proćaskamo: Severina se dan pre rođendana urnebesno obratila svojoj 49. godini

- Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta - deo je Severinine objave

  • 3
Severina Severina / Foto: Instagram/severina

Severina Kojić 21. aprila 2021. puni 49 godina, a dan pred "divan dan" obratila se godini koju ispraća, ali i onoj u koju ulazi.

Ljudi su s osmehom dočekali pevačicinu objavu koja je, kao i mnoge, odraz njenog humora.

Objavu prenosimo u celosti.

"Draga moja četrdesetosmo, adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći...

Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... Molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe.

Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I pre smo imali probleme pa ih nismo rešili."

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš...

Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta! Pozdrav generaciji 1972."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecan rodjendan Seve!

    20. april 2021 | 17:46

    Raduj se i pevaj, jer lepo si upozorila tu 49-u, pa ako je mudra poslusace te! Ako ne poslusa, bice zamenjena. U zivotu treba ziveti i radovati se svaki dan koji imamo. Srecan rodjendan!🌷🎉🎁🎈

  • Buljko

    20. april 2021 | 16:07

    Eh omatori i Severina....od onakve cure sa jahte i šampanjca sa uspešnim biznismenima završi jadna kao romska snajka...sada samo može Keba da joj otpeva na uvo onu čuvenu,,sada imam jednu gorku uspomenu i ranu staru"

  • Eh,

    20. april 2021 | 13:16

    ma sta rekla sve bi dala da je 29-ta......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA