≫ 

Sevaju tetovaže dok se bori s tegovima: Ćelavi Lazić kadrovima iz teretane izazvao brojne reakcije

Lazića mnogi upoređuju sa kolubijskim pevačem Malumom

  • 11

Pevač Darko Lazić potpuno je promenio imidž i neke životne navike, a novim snimkom i fotografijama iz teretane izazvao je brojne reakcije i komentare javnosti.

Od operacije smanjena želuca Darko vodi računa o svojoj liniji i izgledu, pa se pored zrdave ishrane posvetio i napornim treninzima kako bi svoje telo doveo u formu.

Lazić je na svom Instagram storiju objavio snimak iz teretane, a ova prizor definitivno niko nije očekivao - Darko ćelav, istetoviran, mišićav i mršav podiže tegove kao od šale.

"Ovaj čovek je neprepoznatljiv", "Bravo Darko!", "Lazić u epizodi - kriminalac u pokušaju", "Ovaj se konačno opametio", "Svaka čast, samo nastavi da se menjaš nabolje", "Darko Lazić pobedio i Anu Nikolić, ona se vratila na staro, on ne liči na sebe", neki su od komentara.

Inače, Lazića mnogi upoređuju sa kolubijskim pevačem Malumom, a otkad se ošišao na ćelavo, mogi kažu da izgleda kao klon svetske zzvezde.

Kako Darko vežba u teretani i kako sada izgleda sa novim imidžom, pogledajte u videu na početku teksta, anjegovu transformaciju možete videti u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA