≫ 

"U Kanadu sam otišla jer su me maltretirali bivši muž i primitivno hrvatsko društvo"

Bolna ispovest jedne od najlepših žena Balkana

  • 0
Vlatka Pokos Vlatka Pokos, Printskrin: Youtube/Vlatka Pokos

Poznata voditeljka i pevačica Vlatka Pokos svoju je sreću pre nekoliko godina odlučila da potraži u Kanadi.

U razgovoru za Story otkrila je detalje i razloge svog odlaska, te i kakav život vodi u Kanadi.

- O Kanadi sam čula sve najbolje, poznavala sam neke ljude i želela sam otići što dalje od Hrvatske . govori Vlatka, dok je kao razlog istakla dugogodišnje maltretiranje primitivnog društva i bivšeg supruga.

Radi u industriji visoke mode, barem dok ne reši legalni status boravka.

- Dok ne rešite legalni status, ne možete planirati, a niti graditi željenu karijeru. Volela bih se baviti turizmom, to je moja ljubav. Iako radi u industriji biznisa može biti lukrativan, u početku nisam nikoga poznavala, a sada već imam bogatu listu klijenata. Radim za YSL, ali i s drugima poput Diora, Chanela, Tom Fora.. - pojasnila je.

Voditeljika je jako zadovoljna sa situacijom u Kanadi. U ugovoru ima privatno zdravstveno osiguranje i životno osiguranje koje plaća poslodavac.

- Nemoguće je uporediti situaciju u Hrvatskoj i Kanadi. Nije samo stvar odnosa poslodavaca već i celog sastava. Ovde imam razne vrste terapija, zubara, uveti su odlični - rekla je ona i dodala:

- Odnos prema zaposlenicima je vrlo profesionalan, ali su pravila stroga. Jedna ozbiljna pogreška i bit ćete otpušteni. Čak i tada se može angažovati advokat i dobiti otpremnina, radnička prava su ovde jako velika. Uz to, za vreme razgovora za posao, ne smeju vas pitati apsolutno ništa o vašem privatnom životu.

Kako kaže, u Hrvatskoj je bila poslednji put pre dve godine, na najviše joj nedostaju more i Dalmacija.

- Ponekad sanjam o zagrebačkim ulicama moje mladosti, nedostaje mi samo nekoliko dragih ljudi. S godinama shvatite da je većina ljudi vrlo sebična i neiskusna - iskreno će Vlatka koja ne krije da bi voljela živjeti negdje u Europi, bliže Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA