≫ 

Lazić rekao da nikad nije upoznao Belivuka, pa naglasio: Imam veliko poštovanje prema tim ljudima

- Ja sam umetnik, pevač i neću da me non-stop provlače po nekim glupim stvarima - Istakao je Lazić

  • 16
Darko Lazić,  Veljko Belivuk Velja Nevolja Foto: ATA images

Pevač Darko Lazić nedavno je u medijima u nekoliko navrata bio "povezan" sa ozloglašenom kriminalnom grupom Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, o čemu je sada rešio da progovori.

Naime, Lazić je u emisiji Amidži Šou morao da se dotakne te teme, jer se, kako je rekao, stvar otrgla kontroli i sve je otišlo predaleko, te njegova porodica ne mora neke stvari da trpi.

- Preko glave mi je novinarskih natpisa, da me više gaze i vređaju. U poslednje vreme se non-stop piše oko Belivuka, je l' tako? Velja Nevolja i cela ta ekipa. To su ljudi koje ja stvarno nikada nisam ni upoznao, niti znam te momke, niti sam ikakvu saradnju imao sa tim momcima, i jako mi je neprijatno što me u novinama non-stop provlače. Zaista, ja imam jako veliko poštovanje prema tim ljudima iako ih ne znam - priznao je Darko.

On je odmah nakon toga uputio apel svim medijima da prekinu da pišu neistine o njemu, jer će njegovi advokati imati "pune ruke posla".

- Ja sam umetnik, pevač i neću da me non-stop provlače po nekim glupim stvarima. Samo ću reći sledeće... Ovo važi za sve redakcije i sve novinare. Moj advokatski tim će imati čime da se pozabavi ukoliko budu nastavili sa lažnim natpisima jer mi je stvarno svega preko glave više. Ovo je sada umešalo i moju porodicu i sve. Jednostavno, okanite me se više - rekao je folker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    21. april 2021 | 07:51

    A zašto imas poštovanje prema nekom krimosu jos plus ga i ne znas?

  • Lovac

    21. april 2021 | 07:31

    Više puta sam procitao i nisam siguran da li sam shvatio!?Čovjek reče da ima veliko poštovanje prema tim kriminalcima!Pjevac ti stvarno nisi dobar!!!

  • bandzi

    21. april 2021 | 10:30

    kako nemas postovanje prema lekaru, profesoru na univerzitetu, oficiru vojske Srbije, vladici, nego imas postovanje za ovaj bolesni nakot?!? plitak si potok sinko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA