Islamović otkrio ko mu je pomogao da se vakciniše u Beogradu: To su moji dragi prijatelji

- Uradio sam zbog sebe jer živim inače zdravo - istakao je pevač

  • 1
Alen Islamović Alen Islamović / Foto: Mario Krištofić

Nekadašnji frontmen "Bijelog dugmeta",pevač Alen Islamović,  putem video poziva se iz Bihaća uključio u emisiju "Među nama".

Naime, Islamović je na isti način poslednji put gostovao u maju prošle godine, te su bila velika očekivanja da će se ovog puta pojaviti u studiju.

Međutim, zbog situacije sa koronavirusom roker nije mogao da dođe u Beograd.

- Uvek treba verovati da će se desiti nešto na bolje, kao što se dešava i sa ovim vakcinama. Nadam se uskoro dolasku kod vas u studio - rekao je Islamović, koji se nedavno vakcinisao u srpskoj prestonici, a potom je iskoristio boravak za odlatak u muzički studio.

- Preko svojih dragih prijatelja iz grupe „Piloti“ došao preko prve i druge vakcine. Osećam se odlično. Zašto sam to uradio? Uradio sam zbog sebe jer živim inače zdravo. Sportski duh je u meni ugrađen još od 17-te godine kada sam obožavao fudbal, iako sada igram tenis. To sam uradio zbog svoje porodice i dragih prijatelja sa kojima mogu da se nažem na nekom piću i družim se. Ta vakcina će mi sigurno pomoći - rekao je Alen, a potom se osvrnuo na nove projekte i uzgajanje lešnika na svojoj plantaži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    21. april 2021 | 11:01

    Neka je, hvala bogu. Živ bio. Nego bi ja očekivao da mu Bregović pomogne a ne tamo neki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA