Anastasija doživela šok na plaži u Meksiku: Krvnički su se pobile, jedna mi je završila među nogama

- Doživljavam srčku, pretvaram se u spajdermena, skačem na sto i preskačem celu ogradu... - ispričala je Ražnatovićeva

  • 16

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović na odmoru u Meksiku doživela je neprijatnost kada su pred njenim nogama "zaratile" dve iguane, a onda je Ražnatovićeva.

- Želim samo da podelim sa vama šta mi se desilo malo pre. Sedim na plaži, gledam svoja posla, drndam telefon, u jednom momentu pojavljuje se iguančina veličine teleta, to jest dve iguančine veličine teleta, koje kreću krvnički da se kolju ispred mene i da lete po pesku ispred mojih nogu - rekla je Anastasija u videu.

- Doživljavam srčku, pretvaram se u spajdermena, skačem na sto i preskačem celu ogradu, dok moja draga Darija stoji ukopana, smeje se meni i slika tu istu iguanu bez ikakve reakcije... - dodala je mlada pevačica i svojom rekcijom nasmejala sve.

- Samo da vam objasnim da nisam luda, ovo se stvorilo između mojih nogu, ovo i još jedna ova, a Darija nije imala nikakvu reakciju - rekla je Ražnatovićeva prikazujući fotografiju iguane koju je zabeležila njena drugarica.

Kako je izgledalo prepričavanje ova situacija pogledajte u videu na početku teksta, a Anastasijine fotografije iz Meksika možete videti u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    21. april 2021 | 16:51

    Tanke su joj usne, treba jos da usprica to sto uspricavaju.

  • Lidija

    21. april 2021 | 18:40

    Ova bez šminke kao izbljuvana

  • Eva

    21. april 2021 | 16:56

    Ljudi,dajte svi po 1000 dinara,skupljamo za anastaziju,da joj kupimo nesto,npr. "Vujakliju"😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA