≫ 

Retka slika Dragana Bjelogrlića sa ženom i sinom: Ona kao anđeo, a naslednik je pravi šmeker

"Maja je prelepa žena", "Vaša supruga je lepotica", "Žena liči na Moniku Beluči, prelepa", napisali su pojedini fanovi, oduševljeni lepotom Bjeline supruge

  • 2
Adria tour, Dragan i Aleksa Bjelogrlić Dragan Bjelogrlić, Foto: Marko Jovanović

Naš čuveni glumac i filmski producent Dragan Bjelogrlić (57) nije aktivan na društvenim mrežama, dok njegova supruga profil ni nema, pa su fotografije iz njihovog privatnog života vrlo retke.

Međutim, na njegovom fan profilu osvanula je fotografija na kojoj popularni glumac pozira sa suprugom Majom i 20-godišnjim sinom Aleksejem, koji je takođe glumac, a zapaženu ulogu ostvario je u seriji „Senke nad Balkanom“.

Vi imate toliko lepote i sreće za nekoliko vekova“, „Predivna porodica“, „Vi ste srećan čovek“, „To je ostvaren život“, samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

Pojedini fanovi nisu mogli, a da ne prokomentarišu, i lepotu njegove supruge Maje.

"Maja je prelepa žena", "Vaša supruga je lepotica", "Žena liči na Moniku Beluči, prelepa".

Inače, Dragan i njegova supruga Maja, koja se nakon udaje odrekla manekenske karijere, osim Alekseja imaju i 24-godišnju ćerku Miju, koja je završila fakultet.

Video: Bjelogrlić: Napravili smo jednu svoju fikciju, jednog svog Tomu Zdravkovića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    21. april 2021 | 14:05

    Једино је лепа супруга деца ништа што би задржало поглед Да нису његова деца нико их не би ни приметио као што нисам ни приметио да му је син играо у сенкама над балканом

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA