Baja Mali Knindža snimio pesmu o junaštvu čuvenog oficira koji je preminuo od korone

Nikola Simić Cigo preminuo je 11. februara 2021. godine u Beogradu

  • 7
Baja Mali Knindža, Simic Nikola Cigo Printskrin: TV Happy, Youtube/Слободна Крајина

Baja Mali Knindža objavio je novu psmu "Najčistija beretka "Cigo", koja govori o Nikoli Simiću Cigi, preminulom srpskom policijskom oficiru, komandantu odreda Poskok u sastavu Knindži, pripadniku Jedinice za specijalne operacije i Protivterorističke jedinice.

Pesma je objavljena juče, 20. aprila, a samo za dan završila je na trending listi na Jutjubu, broji na desetine hiljada pregleda, a sudeći po komentarima, numera se veoma dopada publici.

"Veliko poštovanje Bajo što kroz pesme pominjes, ožzivljavas i čuvađ uspomenu na ovakve junake i njihova dela", "Hvala ti Bajo što si ostao isti od samog pocetka, pa do danas,", "Naježih se kad sam čuo pesmu", "Prelepa pesma, koju neće razumeti mlađe generacije", "Svakia čast na pesmi", neki su od komentara na Jutjubu.

Nikola Simić Cigo preminuo je 11. februara 2021. godine u Beogradu, nakon dvonedeljne borbe sa korona virusom, a sahranjen je 15. februara. Na sahrani govor o Simićevom junaštvu održao je vođa Knindži, Kapetan Dragan.

- Cigo je sigurno bio jedan od najvećih srpskih boraca ove epohe i jedan od onih koji mogu da svojim junačkim podvizima dostojno može dostojno predstavljaju sve nas koliko nas ima i pred precima i pred potomcima. Postoje takvi pojedinci, junaci koji u sebi nose sve najbolje vrline svojih ratnih drugova - rekao je tada Kapetan Dragan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    21. april 2021 | 16:06

    Da imamo nekog normalnog pesnika trebao bi da napiše pesmu o Majoru Tepiću i njegovom vojniku koji su herojstvom poput Stevana Sindelića dali svoj zivot i unistili veliki broj ustasa.Takvi se junaci ne rađaju svaki dan a 90 posto ljudi u Srbiji nema pojma ko je on....

  • Laza

    21. april 2021 | 17:02

    Jedan je Baja, Srbin do kraja!!! Ne smijemo zaboravljati ni svoje pretke ni svoje heroje, djeca nam moraju znati da postoje stvari koje nisu ni na prodaju ni na poklon, da postoje dijela koja se ne smiju zaboraviti...

  • Neno

    21. april 2021 | 18:00

    Mi možemo sve da zaboravimo, ali ima Boga, On će da proceni svačije "junaštvo" bez greške i da da večnu nagradu po zaslugama ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA