≫ 

Milena nakon podizanja optužnice protiv Aleksića: Nisam se plašila posledica, sad je sve na sudu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas, 21. aprila, optužnicu protiv Aleksića zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole

  • 19
Milena Radulović i Miroslav Mika Alekić Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Glumica Milena Radulović oglasila se nakon što je danas, 21. aprila, podignuta optužnica protiv profesora i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića, kog je ranije optužila da ju je silovao.

Milena ističe da je očekivala podizanje optužnice i da je od prvog dana, kada je izašla javno i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

- S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano - rekla je Milena.

- Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu - rekla je Milena za Blic i dodala da su Iva Ilinčić, ona i ostale devojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas, 21. aprila, optužnicu protiv Aleksića zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole.

- Optužnicom se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih - rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Ona je dodala da je tužilaštvo predložilo sudu da Aleksiću produži pritvor. O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlucivaće Viši sud u Beogradu.

Video: Gromoglasne ovacije za Milenu Radulović: Glumica bila sama na premijeri svog novog filma!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    21. april 2021 | 17:30

    Sad si popularna,čuli su za tebe?!

  • Naj

    21. april 2021 | 17:22

    On u prdekanu a ona gostuje po emisijima!Mission completed!

  • Sve

    21. april 2021 | 20:17

    Sve ali Milenice ali podrska filmu o Srebrenici sve ponistava.Da li ,kad si ga podrzala ,pomislila sta se sve desavalo pre te srebrenice.Spaljena Srpska sela ,pobijene ,zaklane ,silovane ,unistene cele porodice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA