≫ 

Melina o vezi ćerke Đine sa mladim fudbalerom: "Haris je dopustio, meni je bilo malo šokantno"

- Andreja Đurić jedan fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo - istakla je modna kreatorka

  • 4
Melina Džinović Melina Džinović, Foto: Nikola Tomić

Modna kreatorka i supruga poznatog pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović, retko iznosi detalje iz njihovog porodičnog života, ali je ovoga puta napravila izuzetak.

Naime, Melina je ispričala za Puls nešto više o svojoj deci i njihovim profilima na društvenim mrežama, za koje je smatrala da im nisu neophodni, kao i kako su prihvatili dečka njihove ćerke Đine.

Dugo ste bili protivnik toga da vaša deca imaju društvene mreže. Ali javnost je imala prilike da se upozna s Đinom. Kako ste to podneli?

- Bila sam protivnik toga da deca imaju društvene mreže kada je to za njih zaista bilo prerano. Međutim, Đina je napunila 17, Kan 16 godina. Sada mislim da smo ih dovoljno dugo odgajali i vaspitavali u kom smeru treba da idu. Sada je u redu da imaju mreže. Podnela sam dobro, zato što vidim da je Đina iznenadila kada je reč o tome kako pristupa tom svetu. Pogotovo na TikToku, gde je vesela devojka, bez šminke... Na oca je, nije sramežljiva i nema strah od kamera ili ljudi. Na primer, to je problem koji ja imam ceo život.

S Đininim ulaskom u javni život, saznali smo da ima dečka koji uspešno gradi karijeru u fudbalskim vodama. Da li ste strogi prema ćerki i njenom dečku ili je to preuzeo Haris?

- Haris i ja smo bez problema podržali tu vezu, jer je Andreja Đurić jedan fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo, a stvar je u tome da je Haris bio taj koji je dopustio tu ljubavnu priču, a meni je bilo malo šokantno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    21. april 2021 | 21:46

    Ti '86 .muz '56. , i ti si primjer ! 😅😅😅

  • Перагеније

    21. april 2021 | 22:28

    "to je problem koji ja imam ceo život" - ... И тако сам постала манекенка...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA