≫ 

Đus se prisetio male mature: "Došao sam crvenim poršeom sa kikicama na glavi i zapalio cigaretu"

Reper je muzikom krenuo da se bavi kada je imao 13 godina, a scenu sa maturske večeri će pamtiti zauvek

  • 4
AmiG Show Đus, Foto: Nikola Tomić

Reper Ivan Ivanović Đus, jedan je od najpopularnijih, ali i prvih repera na domaćoj javnoj sceni, otkrio je detalje iz svojih tinejdžerskih dana, ali je prokomentarisao i to što mu se neki smeju zbog frizure koju "fura".

Naime, reper je muzikom krenuo da se bavi kada je imao 13 godina, a scenu sa maturske večeri će pamtiti zauvek.

- Uvek sam bio u fazonu zezanje, duštvo, muzika. Ja sam uvek tripovao neku rimu, nešto. Posle 5. razreda sam pratio fazon, krenulo je rivalstvo i divljaštvo. Za malu maturu je direktor zabranio da se dolazi privatnim automobilom, kao da bismo svi bili jednaki. Ja dolazim u crvenom poršeu ispred škole i kao izlazim, imao sam kikice tada i kao palim cigaru, tu je bilo hiljadu ljudi. Svi prestaju da pričaju, gledaju i kreće aplauz. Sad ja pitam: 'Ko će poršeom?' tu se videlo ko je ko" - ispričao je.

Đus je nekoliko uta zbog svojih specifičnih frizura bio u centru pažnje, te je sada otkrio da ne želi da se farba, ali i da mu mnogi govore da je "propao".

- Ja se ne farbam, ja vidim svi što imate boju kosu, svi ste ofarbani. Koga vi farbate? Ja sam ponosan na svoju nijansu. Sad je svetski popularna ta pepeljasta - rekao je u emsiji "Netkulturno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA