≫ 

Milica Todorović neće leto da dočeka kao bucka: Imala je više od 71 kg, smršala je 15 i ne staje

Milica na društvene mreže objavljuje i snimke na kojima se vidi kako trenira, pa njena figura sve više podseća na onu iz najboljih dana

  • 2
AmiG Show Foto: ATA images

Milica Todorović (30) duže vreme se bori sa viškom kilograma, a korigovanjem ishrane i treninzima uspela je da od preko 71 kilograma skine čak 15.

Pevačica je mesecima na specijalnom režimu ishrane, pošto leto želi da dočeka vitka.

Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou.

- Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela - ispričao je izvor za Alo!.

Milica na društvene mreže objavljuje i snimke na kojima se vidi kako trenira, pa njena figura sve više podseća na onu iz najboljih dana, po kojoj je mnogi pamte.

- Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo - otkrila je jednom prilikom Milica.

- Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti. Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani - rekla je Todorovićeva ranije.

Video: Milica Todorović rastužila sve redom snimkom svog oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    22. april 2021 | 11:05

    Ona je slatkica i ovako i onako. Šteta što nemam sina za nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA