≫ 

Bolna poruka Jelene Karleuše nakon tragične smrti zvezde Granda: "Ko tebe nije hteo? Žao mi je..."

Objavila je na svom Instagram-storiju deo Momirovog nastupa iz "Zvezda Granda", uz koji je napisala potresnu poruku

  • 5
Jelena Karleuša, Momir Lukovac Jelena Karleuša, Momir Lukovac, Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Facebook/Momir Moca Lukovac

Članica žirija "Zvezda Granda", Jelena Karleuša, šokirana je vešću da je preminuo jedan od ovogodišnjih kandidata, Momir Lukovac.

Kao uzrok smrti navodi se samoubistvo, iako okolnosti nisu razjašnjene.

Momir je imao verenicu, međutim, spekuliše se da je nesrećna ljubav bila njegov motiv za takav čin. Zvanična potvrda da je to istina, ne postoji.

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram-storiju deo Momirovog nastupa iz "Zvezda Granda", uz koji je napisala potresnu poruku.

- Ko tebe dečko nije voleo i ko tebe nije hteo? I dalje ne mogu da verujem... Niko nije bio vredan takvog bola i žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla... - napisala je Jelena uz snimak.

Sahrana pevača koji nas je prerano napustio biće održana 22. 04. u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima, piše na umrlici.

Zbog situacije sa korona virusom sahrana će se održati u užem krugu porodice.

- Dana 20.04.2021. godine tragično je u cvetu mladosti preminuo naš mili. Zbog novonastale situacije, sahrana će se obaviti u krugu porodice. 22. 04. u 14 časova na groblju Šabov krug u Martinićima. Ožalošćeni: otac, majka, sestre, stric i tetke - piše na umrlici, prenosi Kurir.

Prema rečima njegove drugarice Krstinje Todorović, niko nije ni slutio da do ovoga može da dođe.

Svi smo bili u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla nam je Krstinja.

Video: Karleuša o odnosu sa Marijom Šerifović i sramnim pretnjama koje su dobile njene maloletne ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA