≫ 

Marija Kulić se oglasila nakon operacije tumora, a mnoge će iznenaditi ono što ima da kaže o Miljani

- Trenutno nemam vremena da pratim rijaliti, oporavljam se od operacije i otežano govorim - kaže Marija

  • 5
Marija Kulic, MIjana Kulic Foto: Nikola Tomić

Marija Kulić nedavno je operisana, nakon što je dijagnostifikovan tumor limfne žlezde.

Sada kaže da se dobro oseća, a otvoreno je prokomentarisala svoju ćerku Miljanu, koja se u Zadruzi ošišala na ćelavo, zbog čega nosi perike.

Iako su možda mnogi očekivali da će Marija kritikovati Miljanu, ona ju je ishvalila.

- Ja sam oduševljena zbog Miljane, jako sam srećna što je sada vesela i što je mirna. Kada smo imale poziv, ja sam zvala jednu devojku kako bi me našminkala zbog Miljane, kako bi ona videla da sam dobro - počela je Marija.

- Trenutno nemam vremena da pratim rijaliti, oporavljam se od operacije i otežano govorim, čitam samo načine lečenja kako bih se što pre oporavila i vratila na staro! Moja je najveća želja da ona bude srećna i da ostane tamo do kraja, kao i da postane najbolja verzija sebe i divna majka - nastavila je Kulićeva.

- Ona jeste detinjasta, ali sve vremenom dođe na svoje, nama je najbitnije da je ona srećna i da ima osmeh. Na žurki je bila jako vesela i kulturna, ali i lepo i pristojno obučena kao i što sam joj rekla! Ja sam prezadovoljna i najbitnije je da više nije sa Zolom, to je bila velika ljubav sa njene strane ali ju je sputavala u mnogo čemu - zaključila je Marija za Pink.rs.

Podsetimo, i Miljanin otac Siniša operisan je u isto vreme kada i Marija.

Miljana je nakon zahvata imala poziv sa majkom.

- Nemoj više da se sekiraš za nas, opusti se, budi pametna. Znaš ti da budeš najpametnija kad hoćeš, nemoj da se glupiraš. Dogovorile smo se šta treba da radiš. Nema potrebe da razmišljaš o našem zdravlju. Kaži mami da ne plače. Nema potreba da brineš ni o čemu. Željko je super, mi smo super i terapija će da se završi - rekla joj je tada Marija, dok je mali Željko u pozadini pitao što Miljana plače.

Video: Jeziv snimak iz Zadruge: Marija Kulić zapomaže iz sveg glasa dok Miljanu onesvešćenu iznose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    22. april 2021 | 18:08

    Ne bih da gresim dusu, ali vidno je da je i pored onolike sminke, Marija imala nekoliko estetskih operacija. Mislim da je malo preterala. Sad u tim godinama, lici na starletu.

  • Krlja

    22. april 2021 | 19:21

    Porodica Adams 😂😂😂

  • Ena

    22. april 2021 | 18:24

    Zelim Mariji i Sinisi brz i trajan oporavak!Mogu samo da kazem tesko svakom roditelju koji ima dete sa bilo kakvim poremecajem ,to samo moze da razume neko iz licnog iskustva.Boze daj im snage da se i dalje bore kako su se borili i do sada sa Miljanom da bi je usmerili na pravi put sto je ocito da je veoma tesko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA