≫ 

Osman Karić: "Stefan mora da zna da nije ušao u manastir da traži svetice, nego u Zadrugu"

- Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slaboti - otkrio je Karić

  • 5
Osman Karić, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karic

Foto: A. Nalbantjan, ATA Images, Nikola Tomić

Zadrugari Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević ponovo su imali turbulentnu svađu u Zadruzi, a tim povodom se oglasio i Stefanov otac, Osman Karić.

Naime, on je i ovoga puta bio surovo iskren, a zamerio je svom sinu što traži svetice u rijalitiju.

- Ispratio sam čitav splet okolnosti zbog kog često dolazi do svađe između Stefana i Jovane. Mislim da mnogima tamo ne odgovara ta veza, nekima zbog krajnjeg bilansa na tabeli zvanoj finale, nekima iz ljubomore i iz raznih pobuda njima znanim. Svi oni koji su sinoć ustali da perfidno, po ko zna koji put, pričaju i detaljišu njihov odnos čineći im medveđu uslugu, a tobože žele Stefanu da otvore oči, kako Jovana ipak nije devojka kakvom se predstavlja. Lično, da sam na Stefanovom mestu, samo bih ustao, rekao da me ništa u vezi Jovane pre mene ne zanima, bitno mi je da su mnogi tamnošnji "zavodnici" probali da osvoje njeno srce i da su ga iz*uvali. Zna se ko je ušao i rešio njihovu zagonetku "Jovanu" u svega par dana što oni zavodnici nisu za nekoliko meseci - rekao je Osman za Pink.rs, pa nastavio:

- Stefan mora da zna da nije ušao u manastir da traži svetice, nego u Zadrugu, gde ima devojaka lakog morala, gde je u plastu sena našao iglu zvanu Jovana Ljubisavljević (svetica), za sve dosadašnje dame koje su u Belu kuću kročile. Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slaboti, tako da neprijatelju daje oružje iz koga će ga gađati, kad izađe, objasniću mu da savršenstvo ne postoji. Savršenstvo je obostrana ljubav i poštovanje što on trenutno ima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA