• 28

Torta s novčanicama od 500€ na biznis korona rođendanu: Žena s Borjanom jede luk, Lazić peva na uvce

, Telegraf

Nezaobilazan gost na korona slavljima svakako je Darko Lazić, koji je bio spreman da zapeva na uvce kada je potrebno

  • 28

Kreatorka Dijana Radonjić i biznismen Ivan Montoja priredili su u privatnom prostoru žurku povodom Ivanovog 46. rođendana.

I sve bi bilo u redu da je to bilo slavlje u krugu porodice, međutim, Montoja ne da nije porodično slavio, već je i familijarno okupljanje za njega bilo malo, te je pozvao brojne prijatelje.

Usred pandemije Montoja i njegova lepa supruga Dijana ne beru brige, jer su nedavno preležali korona virus. Iako to nije nikakva zaštita desetini njihovih gostiju, pandemija ih nije sprečila da sede, igraju, piju i grle se sa brojnim prisutnima.

Rođendansku žurku nije odložilo čak ni to što su na snazi mere zabrane okupljanja u zatvorenom prostoru, jer Dijana i Ivan očigledno imaju svoja pravila.

Nezaobilazan gost na korona slavljima svakako je Darko Lazić, koji je bio spreman da zapeva na uvce kada je potrebno.

Dijana je podelila brojne snimke sa proslave rođendana svog supruga, a na većini snimaka ona peva i snima goste oko sebe koji se vesele.

Među zvanicama bili su i njihovi prijatelji Milan i Snežana Borjan, kojima je Lazić pevao na uvce, što je kasnije učinio i njegov kolega Uroš Živković, koji je takođe iskoristio ovaj retki poslovni angažman.

Dijana je sa Borjanom pevala i nazdravljala, a kada se ogladnelo, tu je bio praziluk da se, što bi narod rekao, "ojača" imunitet.

U kakvom stilu je slavlje napravljeno pokazala je Dijana kada je snimila rođendansku tortu na sprat, napravljenu da izgleda kao da su poređani evri po nivoima. Prikladna pesma išla je uz iznošenje torte, te je slavljenik duvao svećice uz stihove "Vadi, vadi pare, sušu da napravim".

Video: Parče torte 1000 dolara? Daj odmah 3 komada

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    Samo treba da budu ista prava za sve. I za ove sto imaju brdo love i za druge sto imaju malo. Nista to nije problem, i treba da se slavi.❤️

  • Naj

    Teska seljanija!

  • D. M.

    Pa dobro, sada svi da se izvinite i sve će biti uredu. Glavni će malo da vas prekori, zatim će reći da nema nikoga ko nije bar jedanput zgrešio i to bi bilo to.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima