≫ 

Žika ne može bez bivše žene! Izleteo se i pomenuo je, pa mu poručili: "Ovo nećemo iseći u montaži"

- Mene kad zovne bivša žena, ja ne znam gde se nalazim, da neko ne shvati pogrešno - pravdao se Jakšić

  • 6
Žika Jakšić, Dajana Paunović Žika Jakšić, Dajana Paunović, Foto: Nikola Tomić

Voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, napravio je lapsus i nasmejao sve u studiju, a koleginica Dragana Katić, kao i članovi žirija, našalili su se sa njim, pa je delovalo kao da se Žika postideo.

Naime, tokom predstavljanja takmičarke Ane Vuletić, Žika je Draganu oslovio imenom svoje bivše supruge Dajane Paunović, a zatim su svi iskoristili priliku da se našale sa njim zbog toga.

- Između Žike, odnosno, mene i Dajane nalazi se... - rekao je Žika, koji nije stigao ni da završi rečenicu kada su svi krenuli da se smeju i da dobacuju da mu bivša žena ne izlazi iz glave.

- Ovo nećemo iseći u montaži, ovo mora da ide - komentarisala je Katićeva, sa čim je bio saglasan i Saša Milošević Mare.

Žika je nakon toga objasnio da je to bio lapsus, jer mu je neposredno pred izlazak na scenu stigla poruka od bivše supruge.

- Znate da smo Dajana i ja u super odnosima i da se čujemo, i malopre mi je stigla poruka od nje. A mene kad zovne bivša žena, ja ne znam gde se nalazim, da neko ne shvati pogrešno. Tako da je to prosto izletelo iz mene - pravdao se Jakšić.

Podsetimo, Žika i Dajana bili su u braku od 2010. do 2017. godine i imaju osmogodišnjeg sina Dušana. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a nedavno je Dajana gostovala u emisiji "Nikad nije kasno", koju vodi Jakšič.

Video: Izgledali su zaljubljeno na koncertu Ilde Šaulić, a u kakvom su zaista odnosu Dajana i Žika Jakšić?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanac

    26. april 2021 | 23:42

    Zika je Cazanova, urodjeno mu zagrlit zgodnu damu, tesko je sa takvim osobom ostat u vezi.

  • Bojana

    27. april 2021 | 09:43

    Dajana je među prve tri u Srbiji, ako ne i najbolja, mrlja joj je ovaj Zika, ali znate kako se kaže, nažalost bez njega možda ne bi ni čuli za nju!

  • Kole

    27. april 2021 | 02:19

    Kes kolica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA