≫ 

Brat srpske glumice tokom njenih studija izvršio samoubistvo, zbog tragedije umalo odustala od svega

- Život ide dalje i život postoji da se boriš i da istrpiš iskušenja - rekla je ranije Ana

  • 6
Ana Sakić Ana Sakić, Foto: Instagram/anasakic

Srpskoj glumici Ani Sakić, koju je publika zavolela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", život je obeležila jedna velika tragedija.

Naime, dok je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti njen rođeni brat počinio je samoubistvo, a tada je malo falilo da Ana odustane od glume.

- Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimira Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst - rekla je glumica u jednoj emisiji.

- Bog nam je dao snage. Život ide dalje i život postoji da se boriš i da istrpiš iskušenja - rekla je ranije Sakićeva, koja je teško podnela gubirak brata, a porodica joj je bila velika podrška i oslonac.

Inače, pričalo se da je samoubistvo njenog brata povezano sa crnom magijom i sektama, ali je glumica istakla da se na takve priče ne obazire.

Anu smo gledali u popularnim domaćim serijama kao što su "Državni službenik", "Komšije", "Sinđelići", a najpoznatija je po ulozi Ingrid u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

Video: Miri Karanović bi u 7. deceniji mnoge devojke pozavidele na formi: Evo kako glumica održava liniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    27. april 2021 | 18:32

    Videla sam je uzivo. Mnoooogo je lepa! Prava prirodna lepotica! Oči prelepe!

  • Carapanka

    27. april 2021 | 19:48

    Ne sto je moja Krusevljanka al' stvarno je predivna.Sretala sam je nekoliko puta i mogu slobodno reci da je prelepa uzivo.

  • Ceca

    27. april 2021 | 19:49

    Ovo se zove prirodna lepota !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA