Iako je "klošar", Iris i Braca iz "Kad porastem biću kengur" nakon 17 godina ponovo zajedno

Marija i Sergej oduševili su fanove koji se nadaju nastavku filma

  • 6
Marija Karan, Sergej Trifunović Marija i Sergej u filmu "Kad porastem biću kengur", Printskrin: Voutube/Domaci Filmovi I Serije

Glumac Sergej Trifunović i glumica Marija Karan objavili su zajedničku fotografiju, a Iris i Braca na okupu posle 17 godina, oduševili su fanove.

Naime, Marija i Sergej pozirali su zajedno u automobilu, a citirali su repliku iz filma "Kad porastem biću kengur", na kom su sarađivali 2004. godine.

- Iris i Braca -  napisala je glumica na Instagramu, dok je Sergej obajvio fotografiju na Tviteru i citirao njihove replike iz filma koje se i nakon 17 godina prepričavaju.

- "Mogli bismo na piće", "Mogli bismo da ja nisam klošar. 17 godina kasnije - poručio je Trifunović.

"Vau, prelepa Marija", "Iris nakon 17 godina ista", "Voleo bih da bude drugi deo i da je ovo najava", "Da li je pobegao kad je trebalo da plati putarinu?", "Marija, s godinama si sve lepša", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    28. april 2021 | 01:41

    Jedan od najjačih domaćih filmova i super glumci

  • Iggy84

    28. april 2021 | 05:00

    Bilo bi kul da bude nastavak filma Kada porastem biću kengur, i 2 deo Munja, jedino što u filmovima nema Glogovca, ali život nije pravedan za dobre ljude tako reći ljudine!

  • Mina

    28. april 2021 | 01:10

    Marija ista, a Sergej kao 17 godina kasnije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA