≫ 

Snežana Đurišić iz 1974. je, u stvari, Hurem: Srpska pevačica postala potpuni hit na Tviteru

Na društvenim mrežama svi komentarišu našu pevačicu i tursku glumicu

  • 6
Snežana Đurišić Snežana Đurišić, Foto: Marko Jovanović

Slavna srpska pevačica Snežana Đurišić možda vam na prvi pogled ne liči ni na koga, ali kad budete videli njenu fotografiju iz mladosti shvatićete da su ona i slavna Hurem - iste.

Naime, pevačica je 1974. godine na omotu za album pozirala u krupnom kadru, ozbiljnog izraza lica, a taj momenat mnogi su uporedili sa izgledom popularne Hurem.

Snžena je tada imala između smeđe i riđe boje kose, blage lokne, a sasvim je jasno da ima identične crte lica kao Merjem Uzerli, koja je igrala Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni".

Na Tviteru mnogi upoređuju Snežanin omot albuma i Hureminu fotografiju, a svi su saglasni da njih dve neverovatno liče i izgleda kad da je ista osoba u pitanju.

"Ali Snežana Đurišić iz 1974. je u stvari Hurem", "Neverovatno koliko liče", "Iste su", "Snežana i Hurem kao jaje jajetu", "Preslikane", "Da ne znam ko je rekla bih da je Snežanina ćerka", neki su od komentara.

Podsetimo, Merjem Uzerli se na našim prostorima proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstevni", koja je bila veoma popularna, a lepa glumica pored karijere i turbulentim i zanimljivim privatnim životom privlači veliku pažnju javnosti.

Kako je Snežana izgledala 1974. godine na omotu albuma, kao i neke Huremine kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku i uporedite ih.

Video: Snima se nastavak Kamiondžija. Da li će Snežana Đurišić ponovo zapevati?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA