≫ 

Kamere zabeležile šokantno ponašanje Marijane Mićić: Izudarala i počupala svog psa nasred ulice!

Na početku se može videti kako glumica sve vreme viče na psa koji nije na povocu, ali na kraju je to preraslo u udaranje

  • 36
Marijana Mićić

Printskrin: Youtube/paparaccolov

Voditeljka i glumica Marijana Mićić snimljena je kako šeta svoja dva psa, a zatim jednog od njih nasred ulice udara i vuče za dlaku na vratu.

Naime, ekipa emisije Paparavo lov zatekla se ispred zgrade u kojoj živi Marijana, te su je snimali dok se u opuštenom izdanju šetala po "kraju" sa svojim psima.

Na početku se može videti kako glumica sve vreme viče na psa koji nije na povocu, ali na kraju je to preraslo u udaranje.

Mićićeva se u jednom trenutku spustila kako bi lakše prišla svom kućnom ljubimcu, a zatim ga je nekoliko puta šakom udarila po zadnjici.

Nakon toga, Marijana ga je uhvatila za dlaku na vratu i cimala ga.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Video: Vatra za nekoliko sekundi progutala voditeljkin auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    29. april 2021 | 07:46

    Pa šta ako ga je udarila, nije mu uradila ne znam ni ja šta, da bi je slušalo, mora ga i udariti, to je isto kao i sa decom, zato nam i jeste ovako, jer ne smemo da ih tučemo, šta je nama falilo, što su nas roditelji tukli za svaku sitnicu i niko se sa strane nije mešao.

  • Jaoo

    29. april 2021 | 08:48

    Lupila ga je dva puta po dupetu, strasno, ajde da joj se sudi, javno ili jos bolje da je odmah lincujemo!! Odmah da reauje ona Biserko, mozda je i genocid pocinila nad zivotinjom, mozda ima jos zrtava!!!

  • vreme

    29. april 2021 | 01:09

    kome li se Marijana zamerila, neko zeli da je urnise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA