≫ 

Breskvici uništili auto, ona pobesnela i pokazala štetu: "Neću da trpim, radite to ispred mog stana"

- I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate - napisala je pevačica

  • 12
Anđela Ignjtović Breskvica Breskvica, Printskrin: Instagram/brrrreskvica

Mlada pevačica Anđela Ignajtović, poznatija kao Breskvica, požalila se da joj je nepoznata osoba izgrebala automobil i da to nije prvi put da se to dešava.

Breskvica je na svom Instagram profilu podelila sliku automobila i poručila da bi te ljude trebalo da bude sramota i da će zbog njih postaviti kamere.

- Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola - napisala je Breskvica.

- Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana - poručila je mlada pevačica.

- Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim - dodala je Anđela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    30. april 2021 | 21:06

    Voćkice naša nala... Jednostavno kupiš kuću sa garažom i problem riješen. Čemu ovo jadanje po društvenim mrežama.

  • 👿

    30. april 2021 | 21:05

    Ala se ova uzvezdila?!

  • Mm

    30. april 2021 | 20:40

    E i ti si vise dosadna postala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA