"Imamo novca za normalan i skroman život": Seka Aleksić ne brine za finansije, ali za ovim žali

- Hvala Bogu, moj suprug i ja smo racionalni u svim troškovima - rekla je pevačica

  • 6
Seka Aleksić Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić rekla je da tokom korone nije osetila krizu kao ostatak estrade. Nedavno je proslavila 40. rođendan i kaže da svako slavlje, pa i ove praznike, podređuje sinovima koje je dobila sa suprugom Veljkom Piljkićem.

- Uživam u svakom danu i godini, dobro nosim svoje godine i one su za mene samo broj. Tek je život ispred mene, imam mogo planova - rekla je Seka.

- U krugu najbližih sam proslavila rođendan, moja slavlja su podređena sinovima Jakovu i Jovanu. Zajedno spremamo sve, dekorišemo i duvamo svećice. Njima je doživljaj i moj, i Veljkov rođendan - rekla je ona.

Seka je ranije otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji i kaže da nema potrebe da se o tome ćuti.

Ne vidim razlog zašto bih krila stvari koje su prirodne i normalne, sa kojima se bori svaka druga ili treća žena. Ako jednoj pomognem, uspela sam, a znam da ih ima mnogo više. Vantelesna oplodnja nije bauk i ne treba niko da ćuti o tome, jer je ta borba i psihička stabilnost u procesu najvažnija. Svakako, kako Bog odredi tako će biti, naše je da uradimo sve što je do nas - rekla je Seka za "Blic".

Kako je krenula korona, estrada se našla u problemu, a pevačica kaže da nije imala krizu.

- Hvala Bogu, moj suprug i ja smo racionalni u svim troškovima, tako da smo imali novca za život koji vodimo, normalan i skroman. Kako sam rekla, radila sam i u periodu korone jer sam imala sponzorisane projekte, pa ne mogu da se žalim. Jedini žal je za poslom koji volim i publikom, a za sve ostalo se snalazimo - zaključila je Seka.

Video: Veljko skočio na treningu, pa dobio pohvalo od Seke Aleksić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA