≫ 

Sto u obliku kofera, stakleni zid: Ovako izgleda Lukasov penthaus od 500.000€, sve je Sonja uredila

- Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, merila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vredi – ističe pevač

  • 15
Aca Lukas, penthaus Aca Lukas, penthaus, Printskrin-kolaž: Youtube/Ami G show

Pevač Aca Lukas kaže da je njegova bivša supruga bila zadužena za opremanje penthausa, te da od njenog odlaska ništa nije menjao.

Pevač Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gde sam provodi dane u luksuznom stanu, a do pre par godina je taj prostor delio sa suprugom Sonjom. Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju.

Ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, smeštena je u središnjem delu stana. Tu je smešten beli klavir, kao i klavijature na kojima Lukas svira vrlo često. Kako je Aca ljubitelj igrca neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku. Kako pevač poručuje za „Super TV“ dom je opremala njegova bivša supruga Sonja, dok je on bio zadužen za plaćanje.

- Dom je opremala Sonja, ja sam samo plaćao i to bez pogovora (smeh). Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, merila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vredi – ističe pevač za „Super TV“.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Sonjinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

- Konačno sam u domu našao svoj mir, nekada je bio porodični kada nas je u njemu više živelo. Sada samujem i lepo mi je – kaže Aca.

Kako izgleda Acin Penthaus, pogledajte u galeriji:

U kuhinji sve je na svom mestu, bez previše detalja. U pevačevoj spavaćoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

- Nisam vešt u kuhinji, poručim preko dostave sve ono što mi treba – priznaje Lukas.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

Video: Lukasova iskrena ispovest: Evo zašto nisam dobar otac po balkanskim pravilima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    1. maj 2021 | 15:17

    Док га је Соња вукла за нос Аца је пљувао Жељка.

  • Iskreno

    1. maj 2021 | 18:48

    Previše tamno,monotono, uspavljujuće, dosadno,već mnogo puta viđeno...deluje kao neki podrum a ne penthaus

  • Mitar

    1. maj 2021 | 16:02

    Ima sudski izvršitelj da se obraduje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA