"Vantelesna oplodnja nije bauk, borba i psihička stabilnost u procesu su najvažniji"

- Ne vidim razlog zašto bih krila stvari koje su prirodne i normalne i sa kojim se bori svaka druga ili treća žena - rekla je Seka

  • 3
Seka Aleksić Seka Aleksić; Foto: Instagram/seka_aleksic

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić priznaje da je godina korone bila izuzetno teška i da sama pomisao na to koliko lošeg je donela stvara joj nemir, međutim, kao i u svemu u životu traži ono dobro, a u prethodnom periodu je to definitivno bilo vreme koje je provela sa svojim sinovima.

Seka pomaže ženama putem društvenih mreža, priča o problemima, vantelesnoj oplodnji, kao i savetima kako budućim mamama, tako i svim ženama koje se bore sa nekim zdravstvenim problemima.

- Ne vidim razlog zašto bih krila stvari koje su prirodne i normalne i sa kojim se bori svaka druga ili treća žena. Ako jednoj pomognem, uspela sam, a znam da ih ima mnogo više. Vantelesna oplodnja nije bauk i ne treba niko da ćuti o tome jer je ta borba i psihička stabilnost u procesu najvažnija. Svakako, kako Bog odredi tako će biti, a naše je da se molimo i uradimo sve ono što je do nas - rekla je pevačica.

Za pevačicu nema zime što se finansija tiče, a i tkom korne radila mnoge sponzorisane projetke. ali ističe da joj nedostaje publika i posao.

- Hvala Bogu, moj suprug i ja smo racionalni u svim troškovima, tako da smo imali novca za život koji vodimo, a on je svakako normalan i skroman. Međutim, kao što sam rekla, radila sam i u periodu korone imala razne sponzorisane projekte, tako da ne mogu da se žalim. Jedina žal je za poslom koji volim i publikom, a za sve ostalo se snalazimo - kaže Seka.

Poznato je da je Seka veliki vernik, pa je otkrila i kako izgledaju praznici u njenom domu, ali i kako će proslaviti Vaskrs ove godine.

- Obožavamo praznike i pre nego što smo dobili decu trudila sam se da ti dani budu posebni. Sada sve činim da Jakov i Jovan dožive praznike na pravi način i da uživaju. Sad će atrakcija naravno biti tucanje jajima, zeke, trpeza i pokloni jer su bili dobri dečaci - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA