≫ 

Elena Kitić promenila imidž i pozirala sa minimalno šminke - svi komentarišu da je ista Mile

Elenina promena mnogima se dopala, a izazvala je brojne reakcije

  • 15
Mile Kitić, Elena Kitić Mile Kitić, Elena Kitić, Foto: ATA Images

Mlada pevačica Elena Kitić promenila je imidž, a zbog novog izgleda mnogi komentarišu da baš liči na svog oca, polularnog folk pevača Mileta Kitića.

Naime, Elena je ošišala šiške, a fotografisala se ispred ogledala sa minimalno šminke, iako preferira da naglasi određene crte lica, ovoga puta to nije uradila, pa je njen prirodan izgled došao u prvi plan.

Fotografija mlade pevačice izazvala je brojne reakcije, a njeni pratioci na Instagramu gde je objavila sliku, saglasni su da Elena baš liči na svog oca.

"Ista Mile", "Baš ličiš na oca", "Preslikana si otac, tek sad vidim", "Neverovatno koliko ličiš na Mileta", "Da ne znam ko ti je otac, kad bih video ovu sliku znao bih, isti ste", neki su od komentara.

Podsetimo, Elena je ljubitelj tetovaža, pa pored nekoliko koje ima na telu, ona je nendavno istetovirala i leptira na licu pored uha.

Eleninu najnoviju fotografiju, kao i još neke provokativne kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a da li vam pevačica liči na oca, pišite nam u komentarima.

Video: Elena Kitić pokazala novu seksi tetovažu na provokativnom delu tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA