≫ 

Šok izjave bivšeg komandira: Čuli smo da je Ljuba Zemunac umesto pevača služio kaznu zbog silovanja

Pevač umesto kog je Ljuba navodno služio kaznu preminuo je 9. marta 2002. godine

  • 1
Jordan Antonić Jordan Antonić / Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru, gostovao je u emisiji "Goli život", u kojoj je izneo priču koja je prilično šokirala javnost.

Naime, kako je rekao, Ljubomir Magaš, poznatiji kao Ljuba Zemunac, navodno je umesto srpskog pevača služio kaznu zbog silovanja.

- Drugi put je doveden iz "Spuža". Tad smo čuli, dolazi Ljuba, preuzeo silovanje, ali nije on silovao nego Bora Spužić Kvaka, pokojni. I uzeo je delo, zato što je mnogo njega voleo. Verovatno je to istinito - rekao je Antonić u pomenutoj emisiji.

Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pevač.

Iza sebe je ostavio  više od 20 albuma i oko 16 singlova. Bio je učesnik brojnih festivala, a muzikom se bavio aktivno sve do 1996. godine.

Naredne, 1997. doživeo je moždani udar, oduzela mu se cela desna strana tela i moć govora. Pevač je preminuo 2002. godine u Požarevcu.

Inače, Antonić je u "Golom životu" podelio i još neke priče o Ljubi Zemuncu.

- Jedan naš kolega je sve zatvorenike ponižavao, govorio im da su lopuže, klošari. I jedno jutro je otišao i otvorio onu špijunku gde se deli hleb. Ona je 20 sa 20… I on je proturio glavu kroz nju i pitao – gde je LJuba klošar. I Ljuba Zemunac ga nokautira. Napenalio ga toliko da mu je nekoliko zuba polomio - ispričao je Jordan Antonić, bivši komandir straže.

Istakao je i da su zbog toga njih četvorica tukli LJubu Zemunca.

- I intervencija kolega, Rankovićevo obezbeđenje. To su ljudi od 120 kilograma. Njih četvorica su ga tukli, a Ljuba je toliko bio tvrdoglav da je jedno vreme stojećki izdržavao, jedno vreme. Možda pola sata. Kad je pao na pod... E, onda su ga tek tukli. Prebili su mu i noge i ruke. To su udarci, baš žestoki. Naredili su da skupe njegove lične stvari. Bio je vezan u samici 30 dana - ispričao je Jordan.

Priču o Ljubi i navodnom silovanju pogledajte od 19:05 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalisrlinja

    4. maj 2021 | 13:46

    Stara garda kriminalaca, kada su se postovali kodeksi i data rec.Talve kao sro je on i dosta njih te generacije ovi danasnji mogu samo da sanjaju da dostignu.Stitili su slabijeg, bili fer prema zenama i Dzekovi.Ljuba gospodin bio i ostao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA