≫ 

Sve strankinje koje je ljubio Miloš Biković: Dve Ruskinje i Ukrajinka, jedna stvar im je identična

Uspešan na ruskom tlu - kako u poslovnom, tako i u emotivnom delu života

  • 14
Miloš Biković Miloš Biković / Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Miloš Biković je sa svega 33 godina već jedan od najuspešnijih glumaca u Rusiji, ali i jedan od najpoželjnijih muškaraca na tamošnjoj javnoj sceni.

Do sada je zvanično poznato da je Miloš ljubio dve lepe Ruskinje i Ukrajinku koja je, ujedno, i nova, sadašnja partnerka ovog talentovanog momka.

Zanimljivo - sve tri imaju skoro identičnu plavu boju očiju.

Pa, da krenemo redom...

Saša Lus

Prva lepotica za koju je javnost saznala jeste plavokosa Saša Lus (28), koja se bavi manekenstvom i glumom, a veliki uspeh postigla je u filmu "Ana", u kojem je igrala rame uz rame sa velikim imenima poput Helen Miren, Kilijana Marfija  i Luka Evansa.

Biković je u januaru 2016. na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa Sašom. Reč je o fotki nastaloj u Šri Lanki, a Biković je u komentaru uz sliku napisao: "Izgledamo kao da smo iznenađeni što smo napravili selfi".

Miloš i Saša su se upoznali 2015. godine, na snimnju editorijala za projekat "Summer Of Love".

U maju 2016. Biković je saopštio da su raskinuli.

- U srpskim medijima jos nije ništa izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osećali potrebu da obavestavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti - napisao je on uz njihovu zajedničku fotografiju.

Aglaja Tarasova

Ova lepotica, Aglaja Tarasova (27), bavi se glumom.

Zajedno su se pojavljivali u javnosti, ljubav je cvetala i na Instagramu, a onda su, posle godinu i po dana zajedničkog života, raskinuli.

- Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja - napisao je glumac 5. aprila 2018. godine.

- Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima - poručio je tom prilikom Biković, koji još uvek na svom profilu drži zajedničke fotografije sa Aglajom.

Inače, na snimanju filma "Mitovi" Miloš je imao intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje - ispričala je glumica za ruske medije.

- Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport. Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! - rekla je ona i dodala:

- Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: 'Bože, šta ti je život...".

Arina Vološina

Prema pisanju ruskih medija, Biković sada ima novu devojku, a u pitanju je plesačica Arina Vološina (24) iz Odese, iz Ukrajine.

Kako se može pročitati na jednom ruskom sajtu, Arina je rođena 24. juna 1997.

Arina je sa Milošem snimljena na večeri magazina "InStyle".

Inače, Miloš je ovaj put u Rusiju otišao na poziv režisera Nikite Mihalkova, kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala.

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

U intervjuu koji je dala u oktobru 2020. godine, Arina je istakla da je tokom karantina, usled pandemije korona virusa, počela da kuva.

Pogledajte snimak sa večere na kojoj su se Arina i Miloš pojavili zajedno:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SUPER (@super.ru)

Pored lepih Ruskinja Miloš je ljubio i nekoliko poznatih Srpkinja.

Ono što je javnosti poznato jeste da je bio u emotivnim vezama sa glumicama Brankicom Sebastijanović, Anjom Alač, te sa manekenkom Barbarom Tatalović.

Video: Ovo je devojka koja je pored guze istetovirala Bikovićev lik, otkrila tri jaka razloga za to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AMG

    4. maj 2021 | 16:48

    A gde je Kija Kockar 😂

  • Mina

    4. maj 2021 | 17:18

    Zajednicko im sto ih je sve ostavio cim "ostare", dobna granica 24 godine. Sve izgledaju ko klinke, posebno jos bez sminke. Voli Milos cednost mladih djevojaka. I tako ih i mijenja. Umislio da je Leonardo DiCaprio.😂 Raskid i izjava kako su ih razdvojenost i obaveze udaljile i mozda ulogu im jos ponudi. Voli on da sjedi na vise stolica, na jednoj Arina, na drugoj Milica Jovanovic(mlada glumica 19 godina)ako je vjerovati tracu. Ah, djevojke, svaka se umisli da je posebna. Nadam se da ce i njemu jedna doci glave.

  • Hulk

    4. maj 2021 | 17:25

    Eh, baš identična? Sve one liče manje više ali razlkku pravi ipak kuvarica. Ne mešaju sve identično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA