Bojan Marović: "Ne marim za trend i preglede na Jutjubu već za onu iskrenu i bazičnu esenciju"

Pandemija mu je stopirala nastupe, ali on ipak ima neke zakazane i veruje u neka bolja vremena

  • 1
Bojan Marović Bojan Marović, Foto: ATA Images

Pop pevač Bojan Marović je na početku svoje karijere doživeo neverovatnu popularnost, a kasnije smo mogli sve manje da ga viđamo u medijima.

Pevač se sada psvrnuo na svoju karijeru, te je izneo šta mu nedostaje, kao i da li je mario ikada za milionske preglede na Jutjubu.

- "Voleo bih još pesama kao što su "Više te nema", "Tebi je lako", "Kao ti", "Neka te ljubi", "Kao da si tu", "Krio sam" i drugih. Ovo je nešto čega se setim na prvu loptu, ali to traje. Ne marim za trend i preglede na Jutjubu već za onu iskrenu i bazičnu esenciju, a to je muzika i lepota. Na mojim koncertima ljudi se ljube i kleknu momci da zaprose svoju dragu. U tim trenucima kažem u sebi: "Boze, hvala ti što si me ovako široke ruke počastio". Za takve stvari vredi živeti" - rekao je pevač Bojan Marović u razgovoru za Nova.rs.

- Puno je pesama koje sam uradio i otpevao, a preda mnom je tek velik i dug put, bez obzira na to što sam 19 godina na sceni, a imam 37 godina.  Svaku pesmu koju sam snimio otpevao sam je iz srca i nisam nikada želeo nikakvu kalkulaciju da pravim sa muzikom. To sam što sam i tu je stvar jasna. Ovo putovanje traje već 19 godina, mnogi su izašli na razne stanice, a ja volim da budem uvek okrenut ljudima i da radim fanatično mnogo. Neko kaže da je to čak i previše, ali uvek sam skoncentrisan na nešto što treba da se desi i bude bolje - rekao je on.

Pandemija mu je stopirala nastupe, ali on ipak ima neke zakazane i veruje u neka bolja vremena.

- Ja nisam još krenuo da radim, čekam da popuste skroz mere da bi mogli da budemo u potpunosti opušteni da radimo. Već imam puno zakazanih koncerata i festivala, ali prvenstveno moramo sačekati da sve bude na svom mestu. Nemas puno izbora, jedina stvar je da se sabereš i posvetiš sebi, to sam i činio, bio sam jako vredan. Šta da ti kažem, ja volim život, volim ljude, i sve što želim jeste da stvaram i budem deo sreće koja nas okružuje. Treba nam svima motiv, svakog dana da se osećamo posebnim. Motiv je veoma jednostavan, ova korona nam je pokazala, koliko i kako male stvari te čine živim i posebnim - ispričao je Marović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA