≫ 

Nije ni čudo što je smršala: Ovo je Cecin jelovnik, a evo i kako joj izgledaju treninzi

- Pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim - istakla je Ceca

  • 2
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Marko Jovanović

Ceca Ražnatović (47) je u poslednjih godinu dana maksimalno poboljšala svoj fizički izgled, a promena ishrane odrazila se kako na njenom telu, tako i na licu.

Slobodno se može reći da izgleda perfektno, a sada otkriva i čemu to duguje.

Za početak, hrani se po savetima nutricioniste.

- Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice - počinje priču Ceca.

Kaže, pre nekoliko godina se zbog pogrešne ishrane ugojila 5 kilograma. Sada ima i manje nego što je imala pre nego što je nabacila višak.

- Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - istakla je pevačica.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije - objašnjava Ceca.

Kad oseti potrebu za slatkišima, ima rešenje.

Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".

Osim što je promenila ishranu, pevačica je počela i da trenira.

- Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični - otkrila je Ceca za Hit.

Neke od stvari koje Ceca jede su - za doručak, ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom, za ručak je na stolu često orada i zelena salata, a za večeru potaž od bundeve.

Trik savet je da, ukoliko osetite glad, popijete čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA